VKLA Sikeres edzőtábort zártunk

 

A Telki edzőtáborban hétfőn és kedden napi két intenzív edzéssel folytatódott a munka. A játékosok kedd estére rendkívül fáradtak voltak, így az esti lefekvéssel nem volt senkinek problémája. A hét elején több próbajátékos is jött a táborba, mind az U16, mind az U17 csapatához. A hétfői és keddi edzések után szerdán sikerült őket játék közben is megnéznie a szakmai stábnak, hiszen csapataink felkészülési mérkőzéseket játszottak. Az U16 csapata a Vác U17-es korosztálya ellen vívott küzdelmes találkozót, melyen a heti edzésmunka hatására hiányzott a kreativitás, a dinamika a játékosokból, így meg kellett elégednünk a döntetlennel.

Az U17 egy a Budapest II. osztályában játszó csapat ellen lépett pályára és a hétvégéhez hasonló nagyarányú győzelmet aratott.

Mindkét mérkőzést, valamint a televízión keresztül a csapatokkal közösen megtekintette az „El Classico”-t Kovács Norbert ügyvezető is.

Csütörtökön a regenerációé a főszerep, valamint este egy taktikai értekezlettel fejezik be csapataink a felkészülés ezen szakaszát.

Összességében elmondható, hogy az edzőtábor sikeresnek bizonyult:

-          kevés és azok is enyhe sérülések voltak a táborban,

-          több próbajátékost is sikerült személyesen megnéznünk,

-          a legjobb időszakban jöttek a csapatok a táborba, ahol tökéletes körülmények között tudtuk elvégezni a szakmai feladatokat,

-          mindkét csapat esetében a közösség építés szempontjából is előreléptünk.

Reméljük, hogy a rövidesen Ciprusra utazó U18 és U19-es korosztályaink is hasonlóan sikeresen zárják majd az edzőtáborukat. 

2013.02.01. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu