VKLA Sikeres hétvégi mérkőzések

U14

2013.09.14. szombat, 13:00

Goldball-Vasas Kubala Akadémia 1-3 (0-2)

VKLA: Molnár L. – Csongvai Á., Czibulya R., Temesvári A., Radnó G. – Banka G., Dankó M., Váradi M. - Feka M., Kovácsréti M., Fialovszky M.

Csere: Hámori Á. – Fialovszky M. helyett, Nagy B. – Dankó M. helyett a szünetben, Csalár Á. – Banka G. helyett, Borgulya G. – Csongvai Á. helyett az 56. percben, Bánfalvi D.

Gól: Kovécsréti M.(22’), Temesvári A.(37’), Feka M.(58’)

Sárga lap: Molnár L.(6’), Nagy B.(80’)

Harmati Tamás, vezetőedző: Igazi kihívás várt ránk a szombati bajnoki mérkőzésünk során, hiszen nemcsak az ellenfél próbálta megnehezíteni a dolgunkat, az időjárás sem volt túl kegyes a csapatok számára, de a legnagyobb nehézséget mégis a pálya minősége jelentette. Le a kalappal, hogy vannak gyerekek, akik ilyen körülmények között is mindennap járnak edzésre és így tudják szeretni a labdarúgást. A mérkőzésen két teljesen más felfogású és felállási formában futballozó csapat találkozott egymással. Érdekességként szolgált, hogy ellenfelünk egy mélyen belógó középhátvéddel, vagy ha jobban tetszik, akkor centerhalf-fal játszott, rég nem láttam ehhez hasonlót, tv-ben pedig még régebben. Az első félidőben azt gondolom, hogy fölényben futballoztunk, próbáltunk a stílusunknak megfelelően játszani, de hibáinkra olykor veszélyes ellentámadásokkal jelezte a Goldball csapata, hogy nem adja könnyen magát. Jóval több helyzetet tudtunk kialakítani és jóval többet sikerült birtokoltuk a labdát. A 22. percben egy szép támadás végén Banka Gábor ugratta ki Feka Márkot, aki elgurította a labdát a kapus mellett, ahová Kovácsréti Márk érkezett jó ütemben és a felszabadítani igyekvő védő előtt a hálóba pofozta a játékszert (0-1). A félidő vége előtt, a 37. percben Kovácsréti Márk szabadrúgása pattant ki a kapusról, amire Temesvári Attila reagált elsőként és közelről nem hibázott (0-2). A második félidőre a csapatjátékunkat az egyéni játék folyamatosan a háttérbe szorította és a tudatosság is fokozatosan elhagyott bennünket, aminek meg is lett az eredménye. A 46. percben szépíteni tudtak a házigazdák a sorozatos védelmi hibáink után. Ettől aztán még lüktetőbb lett a mérkőzés, még több felesleges párharcot és még több labdabirtoklás váltást láthattunk. Az 58. percben aztán Feka Márk döntötte el a mérőzést, Radnó Geri szép labdája után (1-3). Összességében jó lecke volt a fiúknak, ha lelépünk a kijelölt útról, akkor saját magunknak nehezítjük meg a dolgunkat. Gratulálok mindkét csapatnak!

Hajrá VASAS KUBALA AKADÉMIA!

 

U15

Goldball 94 FC Vasas Kubala Akadémia 3–8 (2–4)

 Budapest, Siketek sportpálya, füves pálya 2013.09.14. 11:00 óra

Összeállítás: Fodor – Csibra, Kiss, Bálint, Gál – Kovács, Rákos, Rabatin – Farkas, Szabó, Szagedi.

Csere: Bencze, Bagosi, Krizsán, Márton, György.

Gól: Szegedi, Rabatin, Szabó, Bencze, Bagosi, Farkas (3)

Komódi László, vezetőedző: Nem csak az ellenfelünkkel, de a rossz talajú pályával és a szakadó esővel is meg kellett küzdenünk! A mérkőzés jól indult: Szabó Boti átlövés góljával hamar vezetést szereztünk. Ahelyett, hogy az előny birtokában nyugodtan és koncentráltan futballoztunk volna, inkább kényelmes, és felelőtlen átadásokkal sodortuk bajba egymást hátul a védelemben. A Goldball-játékosok a hibáinkat kihasználva igazán megizzasztottak minket egy félidőn keresztül. Úgy gondolom, hogy az első és a második félidőben is a középpályásaink jó játékával, és a támadóink remek helyzetkihasználásával megérdemelten nyertünk. Gratulálok a csapatnak és külön Farkas Matinak a három góljához!

Hajrá Vasas Kubala!

U16

Vasas Kubala Akadémia– UTE 3–1 (2–0)

Összeállítás:

Lőrincz – Durso, Egyed, Borvető, Szász – Szecsei, Micsinai, Pataki – Erdélyi, Pápai, Horváth.

Csere:

Durso h. Szilágyi, Szecsei h. Bakó, Horváth h. Danyis a szünetben, Erdélyi h. Junghausz (70. p.), Borvető h. Halász (80. p.)

Gól: Horváth, Pataki, Micsinai

Répási László, vezetőedző:

Idegenben, mégis hazai pályán játszottunk az UTE U16-os csapata ellen. A pasaréti pályát jól ismerik a gyerekek, mert ebben a környezetben nőttek fel . A mérkőzés előtti napon mondtam is a csapatnak viccesen, hogy mutassák meg a régi környezetnek, hogy mennyivel lettek jobbak, illetve miben fejlődtek az elmúlt időszakban. Úgy látszik ezt a viccet nagyon komolyan vették és bizonyítani akartak mindenkinek. A mérkőzés igazi őszi időjárásban kezdődőt,10-12 fok, szél és eső. A csapat már az első percektől kezdve magához ragadta a kezdeményezést és szép akciókat vezetett, birtokolta a labdát. Nagyon tetszett, hogy az a munka, amit egész héten hangsúlyozottan gyakoroltunk, azt 70-30 arányban jól oldottuk meg. Sokat mozogtunk és a passzokat megfelelő technikai kivitelezéssel oldottuk meg. A középső harmadban folyamatosan, gyorsan játszottunk és az 1-1 elleni párharcokat megnyertük. A gólokat pontos mélységi átadások után szereztük és ezeken kívül a szögleteink is nagyon veszélyesek voltak. Az első félidőben elért eredmény még nagyobb különbségű is lehetett volna, ha értékesítjük a helyzeteinket. A szünetben három cserét is végrehajtottunk, de ugyanakkor megbeszéltük azt is, hogy ez a fociban a „legrosszabb” eredmény, ha a vezető csapat azt gondolja, hogy már megnyerte a mérkőzést. A csapat megértette, amit kértünk és ott folytatta, ahol abbahagyta az első játékrészben: pontos és gyors játék, megfelelő technikai kivitelezés.

A helyzeteket a második 45 percben is kialakítottuk, de sajnos csak egyszer voltunk eredményesek. Az ellenfél a szépítő gólt egy szögletből érte el, de a mérkőzés eredménye egy percig sem volt kérdéses. A csapat a mai mérkőzésen nagyon jól játszott és megérdemelten nyert.

Hajrá Vasas, Hajrá Kubala!

U17

Diósgyőr – Vasas Kubala Akadémia 13 (00)

Diósgyőr, műfüves pálya, 2013.09.14. 13:00 óra

Összeállítás: Major B. – Kerék, Molnár, Beschenbacher, Tóth O. – Radics, Csősz, Major M. – Oláh, Tímár, Miletics.

Csere: Tóth Zs. –  Oláh helyett a 67. percben, Fazekas – Kerék helyett a 72. percben és Marton – Miletics helyett az 81. percben. Paulovicz (kapus)                                                                  

Gól: Tímár Gergő az 51. percben és Tóth Zs. Ákos a 79. és 83. percben.

Tóth Csaba, vezetőedző:

A mérkőzést felfokozott mentális állapotba kezdtük meg. Kerék András már az első percben egy veszélyes belépése gólhelyzetet eredményezett. Az agilis és motivált diósgyőriek letámadást kezdeményeztek, amit nagyon tudatosan és higgadtan játszottuk át a saját térfelünkön. Sokkal kevesebb technikai hibát vétettünk az eddigiekhez képest, melynek eredménye, magabiztos labdabirtoklás lett a középpályán. Gyorsan és kevés érintéssel próbáltuk felépíteni a támadásainkat, és ezzel a kombinatív tempós középpályásaink játékával hamar az ellenfél tizenhatosánál találtuk magunkat. Az első félidőben csak Radics Zsolt felső lécen csattanó lövése volt a legveszélyesebb helyzetünk. A többinél egy becsúszó láb, vagy egy pontatlanul elvégzett hibás végrehajtás okozta az utolsó megoldásoknál a hibát. A játék képe azonban egyértelműen a mi dominanciánkat tükrözte. A legfontosabb viszont a védekezésünk volt, mely a mai napon jól működött minden csapatrészünknél. Kivétel nélkül mindenki agresszív volt és végre használta a fejét a játékszituációk megoldásainál. Az első félidő gólcsendjét a másodikban Csősz Ricsi remek indítása Tímár Gergő elé került, aki ziccerben a kapus mellett elgurított (0-1). Az ellenfelünk még nagyobb elánnal hajtott, és egy igazán jó iramú mérkőzés alakult ki. Mindkét csapat játékosai minden labdáért keményen megharcoltak, melyekből nagyobb százalékban mi jöttünk ki eredményesebben. A bejövő cserejátékosok remekül vették fel a meccs ritmusát, és Tóth Olivér kapura lövésének kipattanóját Tóth Zs. Ákos beverte (0-2). Tímár Gergő önzetlen gólpassza ismét Tóth Zs. Ákos elé került, aki eldöntötte a mérkőzés sorsát (0-3). Az utolsó percben egy szögletet követően szépítettek a hazaiak (1-3) és ezzel beállították a végeredményt. Összességében teljesen megérdemelten nyertünk egy kemény harcos ellenféllel szemben. A mai játékunk viszont az eddigi legjobb volt a szezon során, több remek egyéni teljesítmény és megfelelő mentális bázis volt a sikerünk kulcsa. Gratulálok a csapatnak és remélem ez megfelelő motivációt ad a következő mérkőzésekre. A találkozó után lehetőségünk volt egy finom estebédet közösen elfogyasztani a Murphy’s étteremben. A meghívást Bartos Zoltán, Kubala Akadémiás szimpatizánsnak köszönjük, az egész csapat nevében.

 

U18

2013.09.14. Pasarét, 15:00

Vasas Kubala Akadémia - Újpesti TE 3-1 (0-0)

Összeállítás: Győr - Kubicza, Hesz, Orosz, Busa - Dinka, Kollár, Szilágyi - Spiegelhalter, Fischer, Forgács

Cserék: Fischer h. Somogyvári (70.p.), Szilágyi h. Oláh D. (75.p.), Kollár h. Simon K. (80.p.)

Gólszerző: Fischer, Szilágyi (11-ből), Simon

Domján Norbert, vezetőedző: A pasaréti centrumban játszottuk le a mérkőzést, kiváló foci időben. Már az első 10 percben látszott, hogy a vendégek a védekezésre helyezik a legfőbb hangsúlyt. Nagyon szervezetten és agresszívan szállták meg saját térfelüket, nem hagytak üres területeket. Labdabirtoklásban nagy fölényünk volt, de komolyabb helyzetet nem tudtunk kialakítani. A széleken sem tudtunk a vendégek mögé kerülni és átlövéssel is keveset próbálkoztunk. Az első játékrész utolsó percében egy kontra végén, majdnem a vendégek szerezték meg a vezetést, de előbb Hesz Olivér mentett egy gyönyörű becsúszó szereléssel, majd Győr Adrián bravúrjára volt szükségünk, hogy "megússzuk" kapott gól nélkül. A második játékrészben sikerült feltörnünk az UTE védelmét, az 55. percben a nagy lendülettel játszó Busa Simon beadása után, Fischer Zsigmond szép mozdulattal kapásból lőtt a felső sarokba (1-0). A 67. percben ismét Busa Simon tört be a vendégek büntető területére ahol már csak szabálytalanul tudták szerelni, büntető. A 11-est Szilágyi Máté magabiztosan értékesítette (2-0). Az Újpest csapata a 2 gólos hátrány után kénytelen volt "kinyílni", így  nagyobb koncentráltsággal újabb gólokat szerezhettünk volna. A 90. percben egy vitatható büntetővel szépített ellenfelünk (2-1). A ráadás perceiben bebiztosítottuk a győzelmünket, Somogyvári Norbert száguldott el a jobb oldalon, középre passzolt labdáját pedig az érkező Simon Krisztián passzolta a hálóba (3-1).

Izgalmas, jó mérkőzést játszott egymással a két csapat, de megérdemelten szereztük meg a 3 pontot. Gratulálok a CSAPATNAK a győzelemhez!

 

U21

DVTK – Vasas Kubala Akadémia 2–1 (1–1)

Diósgyőr, füves edzőpálya, 2013.09.14.

Összeállítás:

Németh M. – Tóth Cs., Túri D., Kis B., Marcsek Á. – Rőthy M., Simon M., Berecz Zs. – Szedlár Z., Ádám M., Oláh L.

Csere: Oláh L. helyett Dorogi R., Simon M. helyett Gálfi L.

Gól: Ádám M.

Vezetőedző: Késedi Gábor

Késedi Gábor, vezetőedző:

Szép, de sokszor igazságtalan játék a labdarúgás. Ezen a mérkőzésen egyértelműen 3 pontot érdemeltünk volna. Rengeteg 100%-os ziccer, minőségi játék és egyéni hibák jellemezték ezt a meccset. Az első félidőben mindkét csapat nagyon nagy lendülettel, kicsit fejetlenül focizott. Nyíltan játszott a hazai csapat is. Minőségi támadások még nem alakultak ki az elején. Aztán az első félidő utolsó 15 percében elkezdtünk dominánsabban játszani. Többször értünk oda a kapu elé és sokkal többet tudtuk birtokolni a labdát. Ültek a visszatámadások, egyre magabiztosabb lett a csapat. Berecz Zsombi egy fantasztikus kapufával jelezte, hogy érik az első találatunk. Előtte még Oláh Lacinak is volt egy helyzete, sajnos az is kimaradt. Aztán egy gyors akció lezárásaként, Zsombor adott hatalmas labdát Ádám Martinnak, aki nem habozott és kilőtte a rövid felső sarkot (0–1). Továbbra is dominálni tudtunk. Az ellenfél játékosai erősek és gyorsak voltak, de egyértelműen technikai és taktikai fölényben voltunk, így kontrollálni tudtuk Őket. Aztán megtörtént a szokásos hatalmas egyéni hiba, aminek köszönhetően az ellenfél a semmiből egyenlíteni tudott. A második félidőben aztán ismét olyan arcát mutatta a csapat, amit már nem először tett meg az elmúlt hónapokban: támadások és ziccerek tömege… Kapufa, távoli lövés, 1–1-es helyzet a kapussal szemben, óriási labdabirtoklási fölény, betörések és beadások. Ellenfelünk közben 1 nagy helyzetet kialakított, de azt Németh Márk némi szerencsével hárítani tudta. Az óriási fölény azonban megkérdőjelezhetetlen volt. Sajnos azonban 4 méterről is kihagytuk a ziccert, majd az ellenfél a gólvonalról is kirúgta a bogyót. Zárszóként sikerült egy bűntetőt is hibáznunk ismét… Ezek után jöhet a labdarúgással kapcsolatos csontig lerágott frázis a kihagyott helyzeteket illetően, de sajnos ismét bebizonyosodott, hogy ennyi lehetőséget nem lehet elpuskázni büntetlenül. A záró sípszó előtt pár perccel egy védelmi megingás után fejelt gólt a hazai csapat, ami végérvényesen megpecsételte a sorsunkat. (Nagyon sajnálatos dolog, hogy ráadásul egy óriási bírói figyelmetlenség előzte meg a gól előtti esetet, de ugye szegény embert még az ág is húzza.) A csapat jól dolgozott és minőségi produkciót mutatott, főleg a második játékrészben. Nem kérdéses számomra, hogy a jobb csapat szenvedett vereséget ezen a találkozón. Pontosítanunk kell a befejezéseket és ki kell szűrnünk a játékunkból a nagy egyéni hibákat. A futballban jártas emberek hétről hétre megtapasztalják ezt: ha nem szerzel gólt, semmissé válik, amit elterveztél. A csapat jó, így előbb-utóbb jönni fognak a gólok is.

Csak így tovább srácok!

A mérkőzés utáni vacsorát ezúton is köszönjük a miskolci Murphy's étteremnek illetve Bartos Zoltánnak!

Hajrá Vasas! Hajrá Kubala!

2013.09.14. 00:00

Vissza

 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 30 23 4 3 73
  2 PMFC 30 22 4 4 70
  3 MOL VIDI FC 30 21 3 6 66
  4 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 30 21 2 7 65
  5 ZTE AKADÉMIA 30 15 8 7 53
  6 UTE 30 15 2 13 47
  7 PAKSI FC 30 13 6 11 45
  8 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 30 14 2 14 44
  9 ÚFC 30 12 5 13 41
  10 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 30 12 4 14 40
  11 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 30 9 3 18 30
  12 SZOLNOKI MÁV UP. FC 30 9 2 19 29
  13 GYIRMÓT SE GYŐR 30 8 3 19 27
  14 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 30 8 1 21 25
  15 BUDAI FUTBALL CLUB 30 6 5 19 23
  16 SZEKSZÁRDI UFC 30 2 6 22 12
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 30 20 7 3 67
  2 MOL VIDI FC 30 19 5 6 62
  3 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 30 18 8 4 62
  4 UTE 30 19 4 7 61
  5 ÚFC 30 14 8 8 50
  6 PAKSI FC 30 14 6 10 48
  7 ZTE AKADÉMIA 30 13 8 9 47
  8 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 30 12 8 10 44
  9 SZOLNOKI MÁV UP. FC 30 12 6 12 42
  10 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 30 11 6 13 39
  11 PMFC 30 11 5 14 38
  12 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 30 8 9 13 33
  13 GYIRMÓT SE GYŐR 30 8 6 16 30
  14 BUDAI FUTBALL CLUB 30 6 5 19 23
  15 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 30 6 5 19 23
  16 SZEKSZÁRDI UFC 30 0 2 28 2
 •   M GY D V P
  1 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 30 23 3 4 72
  2 MOL VIDI FC 30 19 2 9 59
  3 UTE 30 15 7 8 52
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 30 16 3 11 51
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 30 15 3 12 48
  6 SZEGED-GROSICS AKADÉMIA A 30 14 5 11 47
  7 BUDAI FUTBALL CLUB 30 13 7 10 46
  8 ZTE AKADÉMIA 30 13 6 11 45
  9 PAKSI FC 30 13 5 12 44
  10 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 30 12 8 10 44
  11 GYIRMÓT SE GYŐR 30 13 4 13 43
  12 ÚFC 30 12 7 11 43
  13 PMFC 30 11 6 13 39
  14 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 30 8 3 19 27
  15 SZOLNOKI MÁV UP. FC 30 5 0 25 15
  16 SZEKSZÁRDI UFC 30 2 3 25 9
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 30 24 4 2 76
  2 HONVÉD-MFA 30 21 6 3 69
  3 MTK BUDAPEST 30 16 8 6 56
  4 FERENCVÁROSI TC 30 15 6 9 51
  5 MOL VIDI FC 30 15 6 9 51
  6 DVSC-DLA 30 14 6 10 48
  7 ETO FC GYŐR 30 11 9 10 42
  8 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 30 11 8 11 41
  9 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 30 12 4 14 40
  10 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 30 10 7 13 37
  11 UTE 30 10 5 15 35
  12 DVTK 30 10 3 17 33
  13 PMFC 30 8 4 18 28
  14 VASAS KUBALA AKADÉMIA 30 7 6 17 27
  15 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 30 7 2 21 23
  16 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 30 5 4 21 19
 •   M GY D V P
  1 HONVÉD-MFA 30 23 2 5 71
  2 PUSKÁS AKADÉMIA FC 30 21 5 4 68
  3 VASAS KUBALA AKADÉMIA 30 20 3 7 63
  4 DVSC-DLA 30 19 5 6 62
  5 FERENCVÁROSI TC 30 16 5 9 53
  6 MTK BUDAPEST 29 16 4 9 52
  7 DVTK 30 13 2 15 41
  8 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 30 11 6 13 39
  9 ETO FC GYŐR 29 11 5 13 38
  10 MOL VIDI FC 30 9 6 15 33
  11 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 30 8 7 15 31
  12 KTE LABDARÚGÓ AKADÉMIA 30 9 3 18 30
  13 PMFC 30 8 5 17 29
  14 UTE 30 8 4 18 28
  15 KAPOSVÁRI RÁKÓCZI BFLA 30 7 3 20 24
  16 BÉKÉSCSABA LABD. AKADÉMIA 30 5 5 20 20
 •   M GY D V P
  1 VASAS KUBALA AKADÉMIA 22 20 2 0 62
  2 FERENCVÁROSI TC 22 18 1 3 55
  3 BUDAÖRS 22 14 3 5 45
  4 DUNAHARASZTI MTK 22 12 3 7 39
  5 REAC SPORTISKOLA SE 22 10 3 9 33
  6 SOROKSÁR SPORT CLUB 22 9 4 9 31
  7 KELEN SC 22 8 6 8 30
  8 VIADUKT SE BIATORBÁGY 22 9 1 12 28
  9 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 22 4 5 13 17
  10 BVSC-ZUGLÓ 22 4 4 14 16
  11 UTE 22 3 4 15 13
  12 DOROGI FC 22 3 0 19 9
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 FERENCVÁROSI TC 22 18 4 0 58
  2 UTE 22 17 1 4 52
  3 KELEN SC 22 14 4 4 46
  4 VASAS KUBALA AKADÉMIA 22 14 2 6 44
  5 DUNAKANYAR SE-SZENTENDRE 22 11 8 3 41
  6 DUNAHARASZTI MTK 22 7 5 10 26
  7 SOROKSÁR SPORT CLUB 22 7 4 11 25
  8 VIADUKT SE BIATORBÁGY 22 7 4 11 25
  9 BVSC-ZUGLÓ 22 6 3 13 21
  10 BUDAÖRS 22 4 4 14 16
  11 REAC SPORTISKOLA SE 22 2 4 16 10
  12 DOROGI FC 22 2 3 17 9
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC 16 13 2 1 41
  2 FC HATVAN 16 11 2 3 35
  3 VÁRDA LABDARÚGÓ AKADÉMIA 16 11 0 5 33
  4 VÁC VLSE 16 7 2 7 23
  5 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 16 7 1 8 22
  6 DVTK 16 6 3 7 21
  7 VASAS KUBALA AKADÉMIA 16 5 2 9 17
  8 BALMAZÚJVÁROSI FC 16 5 2 9 17
  9 KAZINCBARCIKA 16 0 0 16 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
  1 PUSKÁS AKADÉMIA FC 14 12 2 0 38
  2 AIRNERGY FC-BMTE 14 12 1 1 37
  3 NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 14 8 1 5 25
  4 DLA-DEAC 14 8 0 6 24
  5 VASAS KUBALA AKADÉMIA 14 6 2 6 20
  6 MERCEDES-KLC 14 2 2 10 8
  7 DVTK 14 2 1 11 7
  8 ÚFC 14 1 1 12 4
  9 KŐBÁNYÁÉRT FNLA (törölve) 0 0 0 0 0
               
               
               
               
               
               
               
 •   M GY D V P
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               
               

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu