U6 Sok ügyes megoldás legfiatalabb csapatunktól

Vasas Fesztivál

Korosztály: U6 Pasarét

Helyszín: Vasas Pasaréti bázis

Pályaméret: 15x20m 

Játékidő: 1x12perc

Keret: Balogh Kristóf, Novák Dávid, Lantos Sebestyén

Mérkőzések:

Vasas KA – Mészöly FS

Vasas KA – Kelen SC

Sütő Krisztián vezetőedző:

Hétvégén a Pasaréti Sportcentrum pályáján a Vasas Kubala Akadémia egy háromcsapatos mini tornát szervezett az U6-os korosztálynak. Ellenfeleink a Kelen SC és a Mészöly Focisuli csapatai voltak. Mindkét együttessel kétszer mérkőztünk meg, egy rettentő meleg délutánon.

Mind a négy mérkőzésen rengeteg gólt szereztünk, aminek következményeként nem egyszer győztesen hagyhattuk el a pályát. Nagy öröm volt számomra, hogy mind a 3 játékos ebben a nagy hőségben mindent bele adott és próbálták alkalmazni mindazon elemeket, amiket edzésen gyakorolunk. A sok szép csel és egyéni megoldás mellett már a védekezésnél is láttam azokat a helyezkedéseket, amiket a mérkőzések előtt megbeszéltünk. Nagyon nagy gratulációt érdemel az egész csapat, hogy csere nélkül is végig maximumot nyújtottak és odatették magukat. A torna végén minden játékos egy kis csokit és aranyérmet kapott, így senki sem tért haza üres kézzel.

Külön köszönet mindkét csapatnak akik elfogadták meghívásunkat és részt vettek a tornán, és a szülőknek, hogy hétvégén a foci volt az első.

Hajrá Vasas Kubala!

2017.05.30. 09:50

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu