VKLA Sport délelőtt program beszámoló

Az immár két éve szervezett és bonyolított óvodai programja az akadémiának jelentős elismertséget nyert a XIII. kerületi intézmények részéről.

Az óvodák érdeklődése egyértelmű növekedést mutat, már oda jutunk, hogy komoly fejtörést okoz számunkra az igényeknek való megfelelés.

Azok az óvónők, akik már érzékelték a foglalkozások pozitív hatásait, érdeklődve várják a következő együttes munkát. Kijelenthetjük, hogy az edzőink munkáját pozitív hozzáállással támogatják.

A foglalkozások egységes irányelvek szerint folynak, alkalmazkodva a helyszín adta adottságokhoz, a gyermek létszámhoz és az életkorhoz.  A képzések heti három alkalommal, három tag óvodában és a Vasas Fáy utcai sportcentrumában történnek. Edzőink felelősségteljes munkája sok sikerélményt biztosított a gyerekeknek.                                     

Az Óvodai koordinátorokkal Lovasi László kollégám tartja a kapcsolatot, egyezteti a programokat, azokat napra készen kezeli.

A program jelentőségét és teljessé tételét a gyerekek kiválasztása az Akadémiára való beintegrálásának sikere teszi teljessé. Ez irányba az első kiválasztó már az első lépéseken túl van.

Jelenleg a rendszerben lévő gyerekek száma 400 – 420 között van.

Kijelenthetjük, hogy a program jelenleg olyan szervezettségi szinten van, ami elvárható!

Folyamatos működtetése közös felelősségünk, amivel a Vasas Kubala Akadémia élni kíván!

Budapest, 2015-06-10

Gabala Ferenc

2015.06.11. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu