VKLA Sportigazgatóval és szakmai koordinátorral erősített Akadémiánk

Akadémiánkon március 1-től jelentős változás történt. Az eddig betöltetlen sportigazgatói feladatkört mostantól Tóth Attila korábbi scout-vezető látja el, Fehér Csaba Vitesse programfelelős és egyéni képzés vezető pedig szakmai koordinátor lett.
 
Tóth Attila aktív pályafutása során a futsalban ért el komolyabb sikereket, többek között a szegediek meghatározó gólfelelőse volt. Az NB I-es bajnokságban 2007/2008-as szezonban gólkirály lett 27 találattal, jó teljesítményének köszönhetően meghívták a magyar futsal válogatottba is, 4 alkalommal lépett „parkettra” címeres mezben. Nagypályán is játszott a 2000-es évek elején a Szeged NB II-es csapatában, valamint közel 8 évig szerepelt külföldön, Ausztriában és rövid ideig Görögországban is, ennek köszönhetően rengeteg külföldi tapasztalattal gazdagodott. 2014 óta dolgozik a Vasas Kubala Akadémián, eddig a tehetségek kiválasztásában töltött be vezető szerepet. 
 
A magyar bajnok Fehér Csabát valószínűleg nem kell bemutatni, azért álljon itt néhány sokat mondó adat a korábbi 41-szeres válogatott védőről. Csaba 11 éven keresztül szerepelt Hollandiában a PSV Eindhoven és NAC Breda csapatában, ezalatt 220 holland bajnoki mérkőzésen lépett pályára, kétszeres holland bajnok lett és több Bajnokok Ligája meccsen - többek között BL negyeddöntőben - is játszott.
 
A jövőben Attila és Csaba párhuzamosan végzi majd a feladatokat a Vasas Kubala Akadémián és a BFC Siófoknál. A cél egyértelmű: még magasabb szintre emelni Akadémiánkon a szakmai munka minőségét, támogatni a szervezetet a napi operatív feladatok ellátásában, minél jobb körülményeket teremteni csapatainknak, játékosainknak, emellett stabil jövőt építeni Siófokon. Sikeres és eredményes munkát kívánunk mindkét szakemberünknek!
 

2016.03.05. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu