VKLA St. Pölten edzőmérkőzések

U18

St. Pölten - Vasas Kubala Akadémia 6:2 (5:1)

St.Pölten, Ausztria

Összeállítás:

Lékai- Rudner, Faragó, Tihanyi, Szemerédi- El-Sherif, Simon, Tóth T. – Thoma, Márton, Jákó

Csere:

Faragó helyett Fazekas, Szemerédi helyett Szemes, Márton helyett Fischer, Lékai helyett Jeszenszky mind a szünetben

Gól:Rudner (2)

Isa Gábor, vezetőedző:

Hajnali keléssel, öt órás buszúttal, és öt órás várakozás után léptünk pályára Ausztriában a korosztály legjobb hazai csapata ellen. Ennek megfelelően telt az első félidő. A hazai csapat fölénybe focizott, és volt egy kiemelkedő képességű játékosa, akivel nem igen tudtunk mit kezdeni. Testfelépítésben és a mutatott játékával a felnőtt játékot idézte. Félő volt, hogy a második félidő is hasonló koreográfia szerint fog zajlani, de a játékosokban volt egy kis kurázsi, és megmutatták, hogy azért mi is érünk valamit. A második játékrész már teljesen kiegyenlített volt, és még jobb helyzetkihasználással tovább tudtunk volna kozmetikázni az eredményen.

U16

St Polten Akadémia - Vasas Kubala Akadémia 3-1 (1-1)

H: Ober-Grafendorf , 50 néző

Összeállítás:

Jeszenszky Á. - Kerék A., Csősz R., Toberny M., Tóth Zs.Á.- Major M., Kovács D., Szabó R. - Nagy R., Tímár G., Vogel M.

Cs: Bujbáczi R., Tóth O., Gabala Zs.

G: Kovács D.

Edző: Késedi Gábor

Jó iramú mérkőzésen maradtunk alul, egy jó ellenféllel szemben. Sokat utaztunk, de megérte, még úgy is, hogy a csapat egy jelentős része nem tudott velünk tartani ezért az U17-es csapatból kellett feltöltenünk az állományt. Nagyon jól kezdtük a meccset, domináltunk és helyzeteket alakítottunk ki. Ahogy ilyenkor lenni szokott a semmiből jött egy hiba. Megint egy hátul eladott labdát váltott gólra az ellenfél. Ennek ellenére folytatták tovább a játékot a srácok. Egy jó ütemű letámadás után labdát szereztek a fiúk, amit Kovács Dávid váltott gólra. A második félidő már másképp nézett ki. Elfogyott a tudományunk a kapu előtt és egyre fegyelmezetlenebbül védekeztünk a középpályán és a védelemben. Ezeket a hibákat, mind megbüntette az ellenfél vagy helyzettel, vagy góllal. Sokat birtokoltuk a labdát, de a támadásainkban nem volt gólveszély. Sajnos így meg kellett elégednünk ezzel a végeredménnyel. Az első 30 perc példás volt, de utána nagyon sok gyermeteg hibát vétettünk. Semmi gond srácok, csak így tovább.

Hajrá Vasas! Hajrá Kubala!

 

U15

St. Pölten – Vasas Kubala Akadémia 4:1 (0:1)

Ausztria, Ober-Grafendorf, 2013.02.16. 14:30 óra

Összeállítás:

VKLA: Rabatin – Egyed, Halász, Botos, Fritz – Ferenczi-Bakó, Bakó, Tóth – Gulyás, Pataki, Farkas

Cserék: Komódi, Honti, Kemerle, Bálint.

Pintér Tamás, vezetőedző:

Téli felkészülésünk utolsó edzőmérkőzését játszottuk, St. Pöltenben. Csapatunk kellőképpen megfogyatkozva érkezett a behavazott sógorokhoz, de ez csak az első 10 perc megilletődöttségét vonzotta magával. Később kiegyenlítődött a játék, majd az első félidő derekán, Pataki révén vezetéshez jutottunk, ellenfelünk pedig továbbra is az iramot próbálta diktálni. Fordulás után, nagyobb fokozatra kapcsoltak a fizikális fölényüket jól kihasználó st.pölteniek, nehezen tudtuk birtokban tartani a labdát, azonban védelmünk állta a sarat. Az 55. percig bírtuk a nyomást, ekkor egyenlített ellenfelünk, majd tíz perccel később a vezetést is megszerezték. Továbbra is lendületben maradt az osztrák csapat, Rabatin parádézott ugyan a kapuban, de az utolsó öt percben még kétszer mattolták védelmünket. Hasonló derbit játszottunk, mint egy héttel korábban a Rapid ellen, amely mérkőzések nagyon fontosak a játékosok, és a csapat fejlődése során. Ebben az életkorban még nehéz a fizikai különbségeket eltűntetni a játékosabb stílussal, ráadásul meghatározó játékosok hiányoztak csapatunkból, így ezen a napon nem sikerült maradéktalanul megvalósítani elképzeléseinket.

Hajrá VASAS! Hajrá KUBALA!

2013.02.26. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu