VKLA Sütöttünk, főztünk és kicsit csapatot is építettünk

"Egy tartalmas és hatékony csapatépítés megszervezése nem is olyan könnyű feladat. Mi lenne, ha mindez olyan egyszerű lenne, mint beülni egy étterembe? A Makery az egyik legalapvetőbb szükséglet és tevékenység, az étkezés köré szervezett aktív közösségi élményt kínáló programlehetőség. Ám itt semmi sincs túlbonyolítva, minden a megszokott éttermi keretekhez hasonlóan, egy megszokott éttermi étkezés időtartama alatt zajlik, azonban fejre állítva a hétköznapok beidegződéseit. Vendégeink különleges, kreatív alkotófolyamatként és egyedi élményként, maguknak készíthetik el az ételeket!" - olvashatjuk a Budapest Makery bemutatkozását a cég honlapján. Mi pedig gondoltunk egy nagyot, s ha már csapatépítés a cél az Akadémián az őszi szünetben, hát kössük össze a kellemest a hasznossal. Nyújtsunk olyan élményt a fiataloknak, mely által segítjük őket az önállósodás ezen területén is. Nem csupán a tanulás volt a lényeg, hanem az élmény is, mely a Budapest Makeryben közös játék által valósult meg.

-A látogatás két okból is hasznos volt. Egyrészt a csapatépítő jellege miatt, hiszen együtt készítettük el az ebédünket, amit aztán közösen is fogyasztottunk el, ez pedig remek módja volt a csapat összekovácsolásának. Másrészt a főzés szerves része az önálló életnek, így most kicsit belekóstolhattunk abba, hogy milyen is az, amikor nekünk kell elkészítenünk a saját ebédünket. Ez pedig egyértelműen sokaknak segít majd a jövőben. Összességében a program nagyon jól sikerült, mind csapatépítés, mind pedig az önálló életre való felkészülés szempontjából - foglalta össze gondolatait a hétfői programról Bánfalvi Dániel, az U17-es korosztály fiatal hálóőre. Természetesen akadt olyan játékos is, aki már belekóstolt mindebbe. Malkócs Marcell - az U19-es csapat gólvágója - számára nem ismeretlen egy-egy finomság elkészítése, ám a kezdeményezés az ő tetszését is elnyerte.

-Családias hangulat jellemezte a mai programot, így én kifejezetten jól éreztem magam. Mindenki ügyesen készítette el az ebédet, bár meg kell jegyeznem, hogy a fiúk többsége a pályán otthonosabban mozog. Egy kicsit beléptünk a gasztronómia világába is, így rájöttünk, hogy nem is olyan egyszerű elkészíteni egy fogást. Csapatépítés szempontjából is hasznosnak tartom ezt a lehetőséget, hiszen nem csupán a pályán fontos az összetartás és a közös tevékenység. Amit pluszként kell még értékelni az az, hogy ha nem is lettünk szakácsok, de legalább egy finom és egészséges étel elkészítését megtanultuk!

2017.10.31. 18:40

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu