VKLA Szavazzatok Ádám Martinra!

Közeleg a bajnoki idény vége, és ezzel együtt az elmúlt közel egy év legjobb teljesítményeit elismerő díjak átadásának eseménye. A Magyar Labdarúgó Szövetség idén is a Rangadó Díjátadón jutalmazza az OTP Bank Liga legjobbjait, és akárcsak tavaly, most is a szurkolók szavazzák meg az idény legszebb NB I-es gólját. A választás megkönnyítése érdekében az MLSZ Szakmai Bizottsága előzetes listát készített az első 30 fordulóból kiválasztott 16 találattal, ezek közül kerül ki a szurkolók szavazatai alapján a legszebb gól – írja az mlsz.hu. A gólok között ott van egykori akadémistánk, Ádám Martin - Újpest ellen szerzett - remek találata is.
 
A szavazáson való részvételhez nem kell mást tenni, mint április 27-én 17 óráig egy e-mail-címmel vagy Facebook-regisztrációval belépni a rangado.mlsz.hu oldalra, megerősíteni a regisztrációt, majd a kiválasztott gólra leadni a szavazatot! Egy nap csak egy gólra lehet szavazni, viszont a játék ideje alatt minden nap lehetőség van egy szavazat leadására.
 
A játék végén a szavazók sorsoláson vesznek részt, a szerencsések megnyerhetik az öt magyar válogatott szurkolói mezt és a hozzá tartozó MLSZ-ajándékcsomagot.
 
Ádám Martin gólja:
 

2016.04.25. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu