U15 Széchenyi Zsombor értékelése a Honvéd elleni győzelem kapcsán

Széchenyi Zsombor találatával már a szombati, Honvéd elleni találkozó 3. percében megszerezte U15-ös csapatunk a vezetést. Az előnyünket tovább tudtuk növelni, s ellenfelünk még a kettős emberelőnyét sem tudta kihasználni.

-A Bp. Honvéd FC elleni mérkőzésen nagyon jól megvalósult az első félidőben az, amit edzőnk kért tőlünk az öltözőben. Labdavesztés után azonnal visszatámadtunk, ami többször arra késztette az ellenfelünket, hogy íveljék előre a labdát. Többet birtokoltuk a játékot az első félidőben, ami az eredményen is meglátszott. A második félidőben a két piros lap miatt viszont inkább már védekezőbb és szervezettebb focit kellett játszanunk.

Hétvégén a tabellán mögöttünk álló DVSC-DLA együtteséhez utazik Kun György vezetőedző csapata. Zsombor a piros lap után nem léphet pályára, ám ezúttal is győzelmet vár.

-A következő mérkőzésen a Debrecen otthonába látogatunk. Ősszel 2-1-es eredménnyel itthon tudtuk tartani a három pontot, de most is egy nagyon hajtós meccsnek nézünk elébe. Próbáljuk majd ellenük is megvalósítani azt, ami a Honvéd ellen sikerült.

2017.04.07. 16:37

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu