VKLA Szekeres Tamás lett Akadémiánk új ügyvezetője

 
Az elmúlt egy évben – átmeneti jelleggel – Csúri Csaba megbízott ügyvezetőként állt a Vasas Kubala Akadémia élén. 2016.07.01-től Akadémiánk tulajdonosi köre Szekeres Tamást bízta meg az ügyvezetői feladatok ellátásával, míg Csúri Csaba a tulajdonosi képviseletet fogja a jövőben betölteni.
 
A korábbi magyar válogatott játékos profi pályafutása alatt itthon a Ferencvárosban, az MTK-ban, Újpesten, Debrecenben és Sopronban is megfordult, emellett külföldön Belgiumban, Németországban és Norvégiában is letette névjegyét. Négyszer nyert magyar bajnoki címet, hétszeres magyarkupa-győztes, háromszor hódította el csapatával Magyarországon a Szuperkupát, és egyszer Norvégiában is kupagyőzelmet ünnepelhetett.
 
A 43 éves szakember az aktív futball befejezése után sportvezetői pályafutását az MLSZ technikai igazgatói posztján kezdte, majd a Ferencváros fejlesztési igazgatója, legutóbb pedig a Groupama Aréna igazgatója volt.
 
Szekeres Tamással egy – mind a futballpályán, mind a vezetői területen – nagy tapasztalatokkal rendelkező szakembert „igazolt” Akadémiánk, ami a további töretlen fejlődés záloga lehet.
 
Csúri Csaba így nyilatkozott az új ügyvezető kinevezéséről: „Régóta kerestük már a megfelelő jelöltet Akadémiánk élére. Tamással négy hónappal ezelőtt kezdtük a tárgyalásokat, mely során kiderült, hogy nagyon hasonlóan gondolkozunk az utánpótlás működtetéséről, ennek köszönhetően most hivatalosan is elkezdtük a közös munkát. Akadémiánk a fejlődés útján most egy olyan szakaszhoz ért, ahol mindenképpen szükség volt egy Tamás kaliberű szakemberre, ezzel a kinevezéssel bízunk benne, hogy tökéletesen megoldottuk ezt a feladatot. Sok sikert kívánunk munkájához!”
 
„Nagy kihívást jelent számomra ez a megbízás és célom, hogy rövid időn belül nemzetközileg is elismert akadémiává váljon a Vasas Kubala Akadémia. Egy ilyen hagyományokkal, múlttal és tradícióval rendelkező egyesület óriási lehetőséget rejt magában. A módszerek továbbfejlesztésével jó esélyt látok arra, hogy magyar szinten vezető szereplővé válhassunk.” – mondta Szekeres Tamás a vkla.hu-nak

2016.07.01. 13:50

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu