U19 Szép győzelem az MTK csapata ellen

MTK – Vasas Kubala Akadémia 0:2 (0:0)

Gólszerző: Gergye (2)

Helyszín: Agárd Sándor Károly Akadémia

Összeállítás: Tomori – Kiss, Takács, Gál, Csibra – Kovács, Pápai – Rákos (Dolhai), Rabatin, Erdélyi – Filipovics (Gergye)

Cserék: Bene, Dolhai, Gergye, Farkas, Danyis

A válogatottak programjai alakítják a bajnoki fordulók időpontjait, így a sors úgy hozta, hogy két héten belül kétszer mérjük össze tudásunkat az MTK csapatával. A csapatok teljes információ birtokában vannak a másik játékmagatartását illetően, az erősségek, és gyengeségek vonatkozásában. – Vagy talán nem?

A sors is alakította az elképzeléseimet, mert két tehetséges játékosunk Borvető Áron és Szabó Botond bekerült az Újpest FC ellen készülő felnőtt csapat keretébe. - Gratulálunk!

A mérkőzés úgy indult, hogy itt mindkét csapat nyerni akar. Mi a hétvége sikerére alapoztunk, s a látottak bizonyították, hogy helyesen tettük. Az erős szél gátolta ugyan a játék egyes elemeinek használatát, de az alkalmazott helyzetmegoldások okán, a széleken jelentős veszélyt jelentettek a támadások. Az MTK nem tudta áttörni a csapat együttes védekezését, a visszatámadásaink, a mélységi folyosók időbeni zárása áttörhetetlen akadályt jelentett.

A második félidő történései már a mi szánk íze szerint alakult!

A másod szándékú labdaszerzések már a rendezetlen védelem elleni játék lehetőségét jelentették számunkra. A csapat frissítése meghozta a várt eredményt. A társak kihagyhatatlan helyzet elé állították Gergyét, aki élt a lehetőségekkel! Két szép gólt szerzett.

A látottak, és az utóbbi mérkőzések eredményeiért dicséret illeti a srácokat.

2017.04.12. 12:38

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu