U10 Szépen szerepelt pasaréti együttesünk a Bozsik-tornán

Vasas Pasarét U10

2016.10.08-án (szombaton) a XII. kerületben a Hegyvidék által megszervezett Bozsik-tornán vettünk részt.

A csapat tagjai: Vörösmarty P., Szilágyi J., Grubits P., Németh B., Balogh F., Ulrich Z., Takács D., Kővári O., Erdélyi B., Varga Z.

Csapatunk megmérkőzött a Hegyvidék, a Mészöly Focisuli, a Dalnoki Akadémia és a Goldball csapatával.

Arany Dávid vezetőedző:

Összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Az elmúlt hetekben rengeteget gyakoroltuk a védekezést, mind egyéni, mind csapatszinten. Így elsősorban arra voltam kíváncsi, hogy éles mérkőzésszituációkban is tudják-e alkalmazni a srácok a begyakorolt elemeket. Védekezésünk csapatszinten végig stabil volt, jól mozogtak együtt a fiúk, külön örömteli volt számomra, hogy a mélységi váltásokat is meg tudták oldani. Az egyéni védekezés szintjén már vegyesebb a kép: voltak, akik kiválóan, megfelelő agresszivitással védekeztek, viszont voltak olyanok is, akikből ez hiányzott, nem láttam bennük azt a „tüzet”, amellyel labdát lehet szerezni.

Amiben feltétlenül javulnunk kell sürgősen, az a helyzetkihasználás! Ez hetek óta visszaköszönő óriási probléma, rengeteg lehetőséget ki tudunk alakítani egy évvel idősebb csapatok ellen is, ami természetesen nagyon nagy pozitívum, de sajnos ezeknek a lehetőségeknek csak a 40%-át tudjuk gólra váltani.

Csapatunk legjobbja Takács Dávid lett, aki minden mérkőzésen kihozta magából a maximumot, rengeteg labdát szerzett és azokat jól is játszotta meg, kereste az előre játékot, agilisan, harcosan futballozott.

Hajrá Vasas Kubala! 

2016.10.11. 13:17

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu