U17 Szerdai meccseink beharangozója

Hétközi mérkőzésekkel zárják akadémiai korosztályaink a tavaszi felsőházi bajnokságot. U17-es csapatunk lép elsőként pályára szerdán 10 órától a Bp. Honvéd otthonában. Bencze Zsolt legénysége a tabella 4. helyéről várja az összecsapást az ellen a kispesti csapat ellen, akik a 2. helyen szerepelnek. Tavaszi első mérkőzésünkön Bencze Márk találatával 1:1-es döntetlent játszottunk hazai pályán, egy győzelemmel most viszont dobogóra állhatnánk. Ehhez persze az is kell, hogy az előttünk álló Puskás Akadémiát legyőzzék a zöld-fehérek.

U16-os csapatunk 12 órakor játszik szintén a Bozsik Stadionban. A pontok közötti osztozkodás itt is eldöntheti a dobogós helyezéseket, hiszen az előttünk álló Honvéd legyőzése esetén rögtön a 2. helyre kerülhetünk a tabellán. Természetesen a Fradinak is lesz ebbe beleszólása, hiszen számukra még két mérkőzés szerepel a programban.

U16-os labdarúgónk, Aszalós András szerint is a 3 pont megszerzése a cél:
-Az utolsó bajnoki mérkőzésünket játsszuk szerdán a Honvéd csapatával, ahol a negatív sorozatunkat próbáljuk megszakítani. Nagy iramú, kiegyensúlyozott meccsre számítunk. Utoljára csak egy pontot tudtunk itthon tartani, de most a három pont megszerzése a cél. Remek lezárása lenne ennek a szezonnak a Kispest elleni győzelem!

Hajrá Vasas Kubala!

2016.06.08. 08:11

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu