VKLA Szindikátusi torna U7, U8

Szindikátusi Torna U7

Szombaton a II. Kerületi UFC pályáján került megrendezésre az U7-es korosztály szindikátusi tornája. Sok jó mérkőzést, sok szép cselt, pontos passzokat és természetesen rengeteg gólt láthattunk ezen a napon az ifjú labdarúgó palántáktól.

Vasas Kubala Akadémia I.: Almeida Milán, Nasser Ahmad, Csőregh András, Kristóf Márk

Vasas Kubala Akadémia II.: György Julian, Pörcz Martin, Szabó Krisztián, Bodnár Zsolt

Mérkőzések eredményei:

Vasas Kubala Akadémia I. - Vasas Kubala Akadémia II. 8:1

Vasas Kubala Akadémia I. - III. Kerület B 11:1

Vasas Kubala Akadémia I. - II. Kerület UFC 0:5

Vasas Kubala Akadémia I. - Talent 15:2

Vasas Kubala Akadémia I. - III. Kerület A 5:2

Vasas Kubala Akadémia II. - Talent 7:0

Vasas Kubala Akadémia II. - III. Kerület B 7:2

Vasas Kubala Akadémia II. - III. Kerület A 1:5

Vasas Kubala Akadémia II. - II. Kerület UFC 2:5

Gólszerzők: Almeida Milán 21, Kristóf Márk 11, György Julian 7, Pörcz Martin 5, Bodnár Zsolt 4, Csőregh András 4, Nasser Ahmad 3, Szabó Krisztián 3

Angyal Péter vezetőedző: Idén először találkoztak egymással a szindikátusok legkisebb korosztályai. Az U7-es korosztályban 6 csapat (Talent, II. KER. UFC, III. Kerület 2 csapattal, Vasas 2 csapattal) mérkőzött meg egymásssal. Jó színvonalú, pörgős meccseket játszottunk.

A gyermekek fáradhatatlan lelkesedése, valamint a foci iránti őszinte szeretete tette számunkra igazán emlékezetessé ezt a napot. Jó látni, amikor ilyen sok kisgyerek rajong a labdarúgásért! Köszönjük a precíz szervezést! Hajrá Vasas!  

 

Szindikátusi torna U8

Helyszín: II. Kerület UFC pálya

Csapat tagjai: Koklács Benedek, Sólyom György, Bösztöri Szilveszter, Grintal Noel, Villiers Adrien

Vezetőedző: Orosz Dávid

Segédedző: Balázs Gergő

1.      mérkőzés: Vasas Kubala Akadémia „PASARÉT” – Vasas Kubala Akadémia „FÁY”  1:4

Gólszerző: Sólyom György

Az első mérkőzésünkön sikerült korán megszereznünk a vezetést egy tetszetős, stílusunkra jellemző támadással. A gól után a fiúk egy ideig fegyelmezetten játszottak, több veszélyes akciót vezettek, helyezkedésben sem volt nagy probléma. De ahogy közeledett a mérkőzés vége a figyelmük alábbhagyott, ami technikai kivitelezésben is látszódott és az egyenlítő gól után teljesen leblokkoltak. Így az „ellenfél” jobban ki tudott bontakozni, ami gólokban is megmutatkozott.

2.      mérkőzés: Vasas Kubala Akadémia „PASARÉT” – FC Talent 1:1

Gólszerző: Sólyom György

A mérkőzés hasonlóan kezdődött, mint az első, nyomás alá tudtuk helyezni ellenfelünket. Rengeteg szép támadást mutattunk be, ami után sikerült megszereznünk a vezető gólt. Itt már látszódott, hogy a ellenfélnek sikerült, egyetlen figyelmetlenségünket kihasználva egyenlítettek. Játékunkat jellemezték a jó helyezkedések, agresszív szerelések és a filozófiánknak megfelelő támadásvezetések.

3.      mérkőzés: Tabán Spartacus – Vasas Kubala Akadémia „Pasarét” 0:2

Gólszerző: Koklács Benedek (2)

Itt nagyszerűen játszottak a srácok! Tökéletesen működött a letámadás, a védekezésből történő átmenetek támadásba. Nem hagytunk teret az ellenfelünknek. A góljainkat két gyönyörű támadás végén értük el. A figyelem a mérkőzés végéig kitartott.

4.      mérkőzés: Vasas Kubala Akadémia „PASARÉT” – III. Kerület TUE 0:1

Ezen a mérkőzésen már nem működött minden úgy, ahogy szerettük volna. Helyezkedésben, védekezésben, támadásépítésben is elmaradtunk az előző mérkőzésekhez képest. A mezőnyjáték volt jellemző. A játék végéhez közeledve fejben és fizikailag is elfáradtunk egy picit. Ezt az ellenfélnek sikerült is kihasználta és megszerezte a győzelmet.

5.      mérkőzés: II. Kerület UFC – Vasas Kubala Akadémia „PASARÉT” 4:0

Az utolsó mérkőzésen egy erős ellenféllel játszottunk. Itt már látszódott, hogy a srácok elfáradtak. Kevés támadást tudtunk vezetni az ellenfél kapujára, viszont így is megvoltak a lehetőségeink, hogy gólt/gólokat szerezzünk. A fő hangsúly a védekezésre terelődött át, amit néhány esetben sikerült is tökéletesen megoldanunk.

Összegzés:

Nagyon örülök, hogy részt vehettünk ezen az eseményen, láthattuk, hogy hol tartunk jelen pillanatban. Ahogy telik – múlik az idő egyre több ránk jellemző stílusjegy kerül elő a gyerekek palettájából, amit már többször is maguktól tudnak alkalmazni sikeresen. Még az út elején vagyunk, de megyünk tovább és hiszem, hogy minél jobban elsajátítják a gyerekek a filozófiánkat, annál több sikerélményben lesz részük!

Hajrá fiúk! Hajrá Vasas!

2013.04.22. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu