VKLA SZMK: Számítunk a szülők együttműködésére

 
Akadémiánk eddig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a szolgáltatásainkat igénybevevő játékosokkal, szülőkkel a lehető legszorosabb együttműködés alakuljon ki, a kommunikáció minél gördülékenyebb és dezinformációktól mentes legyen. Személyesen a csapatok edzőin keresztül, szülői értekezleteken, időszakos értékeléseken, vagy weboldalunkon közzétett hírekben, eddig is próbáltuk a lehető legszélesebb tájékoztatást adni. Ugyanakkor nem elégszünk meg ezzel, törekszünk arra, hogy még szorosabb kommunikáció és együttműködés jöjjön létre az érintettek között.
 
A következő konkrét lépés, melyet meghatároztunk - ugyanakkor el is kezdtük a szervezést -, a Fáy utcai Akadémián lévő U10 – U11 – U12 – U13 csapataink szülői munkaközösségének kialakítása. Hosszú távon, a sokéves szakmai tapasztalat alapján ennél a 4 korosztálynál tervezünk ilyen segítő, támogató „csapatot” felállítani. Mivel közel vagyunk már a nyárhoz, ezért most a jelenlegi U9 – U10 – U11 – U12-es csapatainkat vontuk be a kezdeményezésbe, mert nyártól ők lépnek egyet feljebb, így fog helyére kerülni minden korosztály, és onnantól a tervezett U10-U13 rendszerben fog működni az SZMK.
 
A négy csapat edzőivel folytatott egyeztetés után megtörtént az edzők által javasolt személyek (2 anyuka és 2 apuka) megkeresése, felkérése. A napokban megtartandó szülői értekezleteken a felkért hölgyeket és urakat minden csapatnál nevesítjük, amennyiben nincs a többi szülő részéről kifogás, egyéb javaslat, akkor elkezdjük velük a közös munkát.
 
Bízunk benne, hogy egy nagyon hasznos, hatékony és pozitív együttműködést sikerül ezzel elindítanunk.
 
Hajrá Vasas Kubala!
 

2016.03.24. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu