U15 Szombaton Győrbe utazik U15-ös korosztályunk

U15-ös korosztályunk keddi programja egy elhalasztott bajnoki mérkőzés volt. Az MTK együttese elleni találkozó részleteiről egyik gólszerzőnk, Burzi Alex számol be:
-Tudtuk, hogy jó mérkőzést fogunk játszani, hiszen az előző meccsen is szoros eredmény született. Ezúttal Zaka Gergő sajnos nem játszhatott, mert piros lapos büntetését töltötte, ezen kívül voltak sérültek is a csapatban. Jól felvettük a játék ritmusát a találkozó elején, a 11. percben már a vezetést is megszereztük, ez pedig megadta a meccs alaphangulatát. Nem telt el sok idő és megszereztük a következő gólunkat is. A második félidőben még kétszer betaláltunk, és így beállítottuk a 4-0-ás végeredményt. Sikerült megvalósítani a terveinket és az elképzeléseinket is. Az egész találkozón mi domináltunk és a mi játékunk érvényesült. A csapat nagyon odatette magát, így valósulhatott meg ez az eredmény.

Szombaton már az ETO FC Győr együtteséhez látogat Kun György vezetőedző csapata, a játékosok hasonló mérkőzésre számítanak, mint az MTK ellen.
-Az előző félévben 0-1-re kikaptunk a győriektől, de most itt a lehetőség, hogy visszavágjunk. Tudjuk, hogy ellenfelünk szeret hosszú indításokkal a védelem mögé kerülni, ezért erre koncentrálunk az edzéseken. Hiszem, hogy hasonló meccset tudunk játszani, mint kedden!

2017.05.26. 09:08

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu