VKLA Szombaton lehet javítani

Puskás Akadémia - Vasas Kubala Akadémia 4-1 (1-0)

Felcsút, 2015.09. 02., 17.30

Összeállítás: Major B. - Szilágyi Z., Szeiler, Molnár E., Tóth O. - Durso, Mendebaba, Micsinai - Fodor D., Pataki, Kovács D.

Cserék: Borvető - Pataki helyett a 63. percben, Erdélyi - Kovács D. helyett a 75. percben, Major M. - Mendebaba helyett a 80. percben, Horváth P. - Fodor D. helyett a 80. percben

Gólok: Péter B. 18.' , Damásdi 51.', Szabó B 55.' Péter B. 87.' illetve Fodor D. 57.

 

Vezetőedző:

A hétközi fordulónak köszönhetően a Puskás Akadémia NB3-as keretének fiatalabb játékosai is visszajátszhattak ellenünk, mindez nem jelentett akkora fölényt az első félidőben. Többet birtokolta a Puskás a labdát, mégis nekünk voltak lehetőségeink, de az utolsó passzok és a befejezések sajnos nem sikerültek. Az első gólt ugyan mi szereztük, amit vitatható módon a játékvezető nem adott meg. Sajnos néhány perccel később a Puskás Akadémia egy egyéni hibánkat kihasználva megszerezte a vezetést. A második félidő már teljesen más képet mutatott, a gyorsan bekapott gólok megfogták a csapatot. Szerencsére időben szépíteni tudtunk, Fodor Dani használta ki az ellenfél bizonytalanságát, és szépen emelt a kapu közepébe. Három egyes állásnál Borvető Áron fejelte a kapufára a labdát, ami az utolsó esélyünk volt arra, hogy szorosabbá tegyük az állást. Sajnos a második félidei játék alapján teljesen megérdemelt a Puskás Akadémia győzelme. Szerencsére itt az újabb mérkőzés szombaton, ahol remélhetőleg az igazi arcát mutatja a majd csapat!

Hajrá Vasas Kubala!

2015.09.04. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu