VKLA Szövetségi edzők látogatása az Akadémián

Hétfőn a VASAS Kubala Akadémia Pasaréti bázisán jártak a korosztályos válogatottak edzői és segítői. A szövetségtől összesen nyolc szakember, akadémiánk részéről pedig az edzőkön kívül a tulajdonosi kör is képviseltette magát. A hivatalos találkozón többek között a korosztályos válogatottak programjai, a válogatási elvek, illetőleg a klubokkal szemben támasztott elvárások, továbbá azok a sarkalatos szakmai pontok kerültek szóba, amelyek segíthetik játékosainkat abban, hogy a válogatottban minél jobban teljesítsenek. Majd a látogatás egy kötetlen, jó hangulatú beszélgetéssel zárult.

Ezúton is köszönjük a Szövetség szakembereinek, hogy eljöttek hozzánk és személyesen tájékozódtak a VASAS Kubala Akadémián folyó munkáról. Reméljük, hogy ezek a párbeszédek a jövőben tovább erősítik együttműködésünket az utánpótlás szakmai irányítóival.

Mészöly Géza, szövetségi edző rendkívül pozitívan értékelte a két stáb megbeszélését:

„A válogatott edzői stábjában változott, hogy ki, melyik csapatnál dolgozik és ezt szerettük volna személyesen is átbeszélni a VASAS Kubala Akadémia képviselőivel. Szakmai kérdésekben is egyeztettünk, nagyon közel áll egymáshoz a két stáb elképzelése, ez ügyben a jövőben részletesebb megbeszéléseket is fogunk tartani. Nagyon örülünk, és ezúton is köszönjük, hogy az Akadémia részéről ilyen szép számban képviseltették magukat az edzők, sőt a tulajdonosok közül is jelen voltak. Ez is azt mutatja, hogy mennyire fontos a válogatott és az Akadémia jó együttműködése, hiszen csakis szorosan együttműködve vihetjük előrébb a magyar futball közös ügyét és érhetünk el minél nagyobb sikereket.”

2013.01.22. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu