U17 Takács Erik beszélt az U17-es Eb-n szereplő csapattársakról

 
Az U17-es Eb nem csupán Horvátországban érintette a válogatott keretben futballozó akadémistáinkat, hanem a Vasas Kubala Akadémián csapattársaik egy emberként szurkoltak a magyar válogatottért.
 
-Nagyon örültünk, hogy három csapattársunk is meghívót kapott az U17-es Európa-bajnokságra - tudtuk meg Takács Eriktől.
 
-Mindenki gratulált nekik és sok sikert kívántunk a torna előtt. Opavszky Balázs megkapta a lehetőséget csapatkapitányként is, nagyon jól megoldotta azt a feladatot is, mellette pedig nagyon jól játszott belső védőként és jobb védőként egyaránt. Ő volt a biztos pont a védelemben! Torvund Alex most kapta meg az állampolgárságot, és egyből meghívást is kapott erre az eseményre. Élni tudott a lehetőséggel, hiszen nagyon harciasan, jól játszott, emellett pedig sikerült szereznie két gólt a feröeri együttes ellen, ami külön öröm volt a csapatnak és neki is. Arday Dominik kevesebb játéklehetőséget kapott a csoportmeccsek során, de amikor beállt, akkor hozzá tudott tenni a csapat játékához, illetve a legfontosabb meccsen, ahol a vb-re kijutás volt a cél, kezdőként lépett pályára. Magabiztosan, jól játszott és a védekezés mellett segítette a támadásokat is. Összességében mindhárman odatették magukat, és a lehető legtöbbet kihozták magukból. A csapat és az edzőnk egyaránt büszke rájuk!
 
Hétvégén folytatódnak a bajnoki mérkőzések az U17-es korosztály számára, szombaton a Budapest Honvéd MFA érkezik Bencze Zsolt vezetőedző gárdájához.
 
-Az előző mérkőzésen kikaptunk, de azt a találkozót kielemztük és a hibákat kijavítottuk. Úgy készülünk ellenük, hogy kontra játékot fognak jatszani, amit az előző meccsen is. A csapat felkészült a mérkőzésre, fizikálisan és mentálisan is jó állapotban vagyunk, hiszen három hetes szünet volt az Európa-bajnokság miatt. Egyértelmű a célunk: jó játékkal a három pont megszerzése!

2017.05.18. 13:26

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu