U15 Tamás Dávid értékelte csapata 2016/2017-es bajnoki évét

"Az év elején egy jól sikerült felkészülés után vágtunk neki a bajnokságnak. A jó rajt után a csapat hullámvölgybe került, s a szezon fele után sem úgy álltunk, ahogy elképzeltük.

A téli felkészülés idején több külföldi csapat ellen mérhettük össze tudásunkat, de a második félév pont fordítva sikerült: rosszul kezdtünk. Ez nem tartott sokáig, hiszen még a tabella éllovasait is legyőztük: a Honvéd csapatát 3-0-ra, az MTK együttesét pedig 4-0 arányban. Ez volt az a két meccs, amelyeken a csapat a lehető legtöbbet mutatta meg magából.

A szezont a kilencedik helyen zártuk, ami a tavalyi év után csalódást keltő, de azon vagyunk, hogy jövőre jobbak legyünk. Több játékosunk is meghívást kapott a válogatottba, köztük én is, de állandó kerettaggá csak Németh Márk vált. A bajnokság vége után részt vettünk egy neves tornán, a Gallini Kupán, ahol az erős nemzetközi mezőnyben - legyőzve a Dinamo Zagreb együttesét - hatodik helyen végeztünk.

Tanulságos éven vagyunk túl, egyaránt sokat tanultunk és fejlődtünk Kun György vezetőedzőnk keze alatt. Négy év közös munka után várjuk az új kihívásokat az új edzőnkkel!"

2017.06.29. 13:45

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu