U17 Tehetséges játékosunk beszélt a Vitesse együttműködésről

A napokban megszületett az a 3 éves megállapodás, mely lehetővé teszi, hogy a Vasas Kubala Akadémia és a Vitesse szakemberei szoros együttműködésben dolgozzanak tovább a jövőben. Az előkészületek mennyire voltak érezhetőek a játékosok felé, vagyis számotokra?

-A Vasas és a Vitesse vezetői között hónapok óta folytak tárgyalások az együttműködésről. A holland klub szakemberei többször is voltak Budapesten megnézni a mi akadémiánkon folyó munkát, illetve az edzőim, néhány játékos és a vezetőség tagjai is voltak kint a holland csapatnál szakmai úton.

Játékosként mit vársz ettől a közös munkától, milyen lehetőségeket látsz az együttműködés jövőjében?

-Örülök, hogy megszületett az együttműködési megállapodás, hiszen az akadémián több olyan játékos is van, akit figyel a holland csapat, illetve a megállapodás elismerést jelent a Vasas Kubala Akadémia számára, hogy jó úton jár az utánpótlás képzés területén. Remélem mindkét fél tud tanulni a másik módszereiből, illetve hiszek benne, hogy a legtehetségesebb játékosok ki tudnak szerződni egy, a futball területén igen nagy hagyományokkal rendelkező nyugat-európai országba.

2016.05.24. 12:49

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu