VKLA Telki edzőtábor

Az U16 és U17-es korosztályú csapataink pénteken délután költöztek be Telkibe, a Magyar Labdarúgó válogatott, valamint a korosztályos válogatottak „törzshelyéül” is szolgáló Globall Sporthotelbe. Ideális körülmények fogadták a csapatokat. A szállás és az étkezés fantasztikus, az edzésekhez, mérkőzésekhez a műfüves pálya, a tornaterem, valamint a konditerem is rendelkezésünkre áll.

Pénteken délután az U16-os csapatunk a Budapest Honvéd hasonló korosztályú csapatával játszott felkészülési mérkőzést, amely a hideg ellenére is magas színvonalú volt. Az első tíz percben a vendégek 2-0-s vezetést szereztek, azonban játékosaink hatalmas energiákat megmozgatva átvették a játék irányítását. Kimaradt helyzetek, kapufák, és mindössze egy gól, így maradt a vereség, de a játék kimondottan bíztató volt.

Szombaton reggel az U17 futott ki a Telki műfüves pályára, a Fejér megyei I. osztályban szereplő Iváncsa U19-es csapatát fogadták. Látványos játékkal és gólokkal, magabiztosan nyert csapatunk. A mérkőzés utáni délután a regenerációról szólt, valamint a vacsora közben felköszöntötte a két csapat az éppen születésnapját ünneplő Tóth Zs. Ákost, az U16 játékosát.

Vasárnap délelőtt Knotz László és Kürtösi Zsolt, délután Kozma István érkezett a táborba, segítve a szakmai munkát. Sőt, hogy még izgalmasabb legyen gyerekeinknek a tábor, két napig az U21-es válogatott is Telkiben tartózkodik majd, így játékosaink testközelből láthatják, milyen program szerint élnek a táborban a válogatottak. Ma már a két edzésen nagyobb terhelést kaptak a játékosok, így az este nagy nyugalomban telt, a szokásos asztalitenisz meccsek is korábban befejeződtek.

U17

2013.01.26. Telki, 10:30

Vasas Kubala Akadémia - Iváncsa U19    9:2  (3:1)

1.félidő: Major - Kubicza, Dunai, Béres, Simon - Tóth, Dorogi, Rabatin N. - Lénárt, Szilágyi, Szabó

2.félidő: Rabatin Sz. - Simon, Hesz, Orosz, Busa - Dinka B., Dunai, Forgács - Somogyvári, Husz, Lénárt

Gólszerző: Szilágyi (2), Rabatin N., Szabó, Somogyvári, Husz (2), Busa, Forgács

Domján Norbert: A csapat nagy kedvel, gólra törően és végig koncentráltan játszotta le a mérkőzést. Ellenfelünk az első játékrészben még szervezetten és nagy lelkesedéssel játszott, de a második félidőben kijött az osztálykülönbség a két csapat között. Formás támadásokat vezettünk és szép gólokat lőttünk, amihez persze hozzá járult, hogy - hiába a 2-3 év korkülönbség - ellenfelünk erőnlétileg már nem bírta a játék tempóját, de elismerés illeti őket a 90 perc kitartó játékáért és a 2 szép akció góljuk miatt is. Az edzőtáborban becsületesen és nagy figyelemmel edzenek a srácok, reméljük a jövőjükre nézve nagyon hasznos hetet töltünk Telkiben, köszönjük a vezetőségnek, hogy ilyen profi körülmények között készülhetünk!

Vasas Kubala Akadémia – MFLA  1:2

Telki, 30 néző

Összeállítás:

Major – Kerék, Toberny, Molnár, Tóth Zs. – Csősz, Radics, Major – Kovács, Tímár, Nagy

Cserék: Gabala, Tóth O., Garda, Marton, Tajti, László, Vogel M.

Gól: Tímár

Késedi Gábor: Kiváló mérkőzést játszottunk a Honvéddal, fél évvel ezelőtt is kisértetiesen hasonlón kezdődött ez a mérkőzés, már a 4. percben két gyors kontrának köszönhetően 2:0-ra vezetett az ellenfél. Most viszont sokkal nagyobb ellenállást tudtunk kifejteni, és úgy gondolom hogy méltó ellenfelei voltunk az ország legjobb 97-es csapatának. Akadtak egészen kiváló egyéni teljesítmények, Tímár Gergő nagyon szép gólt rúgott, Kovács Dávid végig veszélyesen játszott, ziccereket hagyott ki és kapufát rúgott. Major Máté nagyon felszívta magát a gyengébb kezdés után. Molnár Erik, Csősz Richárd, Marton Szabolcs is jó teljesítményt nyújtott, Major Barna pedig kiválóan játszott lábbal. Gratulálok a srácoknak a teljesítményükhöz! A képzést kiválóan szolgálta ez a mérkőzés.

Hajrá VASAS Kubala Akadémia!

2013.01.28. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu