U19 Tíz emberrel is sikerült a pontszerzés

Bajnoki mérkőzés

Fáy utca műfű, 2017.02.25. szombat 10 óra

Vasas Kubala Akadémia - ETO FC Győr 2-2 (1-1)

Bene M. - Kiss B., Takács Zs., Pápai M., Csibra D.  - Rabatin R. - Szabó B., Kovács M., Gergye D., Erdélyi Zs. -  Borvető Á.

Cserék: Filipovic M. - Erdélyi Zs. helyett 60. perc, Gál M. - Borvető Á. helyett 67. perc, Rákos B. - Szabó B. helyett 67. perc, György N. - Rabatin R. helyett 90. perc

Gólszerzők: Pápai M. 23. perc, Gergye D. 90. perc illetve Nagy T. 11. perc, Szimcso V. 65. perc

Kiállítva: Kovács M. 52. perc

Schindler Szabolcs, vezetőedző

Hektikus mérkőzésen vagyunk túl, hiszen mindazt, amit elterveztünk, egy felelőtlen kiállítás teljesen megváltoztatott. Az első félidő nagy részében az valósult meg, amit elterveztünk. Mindkét csapat fegyelmezetten játszott, mégis nekünk volt több lehetőségünk a gólszerzésre. Nekünk volt ziccerünk, amit sajnos kihagytunk, míg a kontratámadás után büntetőhöz jutottak a vendégek, amiből megszerezték a vezetést.  Szerencsére nem sokkal később egy pontrúgás utáni szituációból, Pápai Mátyás rúgott szép gólt. A félidő vége a miénk volt, mert sokat birtokoltuk a labdát, de nem voltunk elég hatékonyak a befejezéseknél.

A félidőben arra kértük a játékosokat, hogy többet lépjenek be az üres területekre a támadó zónában, mert az első félidőben nagyon statikusak voltunk. Sajnos egy felelőtlen kiállítás mindent átírt, mert emberhátrányban szinte végig védekeznünk kellett. Ismét vezetett a Győr, mert feleslegesen elvesztettünk egy labdát a középső zónában. Emberhátrányban kockáztattunk, kétszer is átszerveztük a csapatot.  Az utolsó húsz percben több lehetőségünk volt a gólszerzésre, de képtelenek voltunk a végjátékban jó döntéseket hozni. A csereként pályára lépő védő, Gál Márk centerjátéka megváltoztatta a mérkőzés képét. Az utolsó percben egy jogos büntetőhöz jutottunk, amit Gergye Dániel higgadtan értékesített. A hosszabbításban nekünk volt meccslabdánk, de a gólvonal előtt elsuhanó labdát senki sem tudta a kapuba juttatni. Győzni szerettünk volna, sajnos nem sikerült, de becsülendő, hogy tíz emberrel is képesek voltunk egyenlíteni!

Hajrá Vasas Kubala!

2017.02.27. 08:30

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu