U16 Tóth Robi próbajátékon az olasz Sampdoria csapatánál!

Tóth Róbert olyan játékos a Vasas Kubala Akadémián, aki fiatal kora ellenére is határozottan megfogalmazza terveit, célkitűzéseit pedig profi mentalitással próbálja elérni napról napra. Hollandiában volt szerencsém és időm többször is beszélgetni a fiatal kapussal, aki nem csupán Akadémiánk U16-os korosztályának stabil tagja, de a válogatott keret hálóját is rendszeresen ő védi. A válogatottságot említve említve nem mehetünk el azon tény mellett, miszerint az elmúlt években egyre több utánpótlás korú, válogatott játékos szerződik külföldi klubhoz, hogy karrierjét nemzetközi szinten folytassa. Robi tehetségére is felfigyeltek a nemzeti címeres mezben mutatott játéka alapján, s most kivételes lehetőség előtt áll fiatal tehetségünk.

-A megkeresés a menedzseremen keresztül adódott, hiszen külföldi klubok már láttak védeni a válogatottban. Egy hetet fogok eltölteni Olaszországban, a Sampdoria csapatánál, hogy megmutassam a tudásom. Mindenképpen jó felmérő lesz ez számomra. Megtudhatom ezáltal, hogy jelenleg hol tartok egy olasz top csapat utánpótlásához képest, ezért igyekszem jó benyomást kelteni az előttem álló napok alatt.

Fiatal hálóőrünk nyáron érkezett a Vasas Kubala Akadémiára. Csapattársai azonnal befogadták, a beilleszkedés egy percig nem okozott gondot. Lelkiismeretesen és maximalista hozzáállásával Robi nem megy el szó nélkül amellett, mennyit köszönhet az akadémiai képzésnek és a Vasas családnak.

-Az Akadémián nagyon sokat fejlődtem az elmúlt fél évben. Mind technikailag, mind önbizalom terén sokat köszönhetek a Vasasnak. A szakmai stáb maximálisan segítőkész volt az olaszországi lehetőségben, az egyéni képzések is nagyban hozzásegítettek a nemzetközi szinthez, tehát rengeteg pozitívummal indulok ki.

2017.02.14. 08:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu