VKLA U10: Mezőkövesdi Kölyökliga beszámoló

Kölyökliga U10

Hullámzó teljesítmény

Mezőkövesd Temető utca, pályaméret 35x55m, játékosok 6+1 játékidő 2x15 perc

Vasas Kubala Akadémia U10: Bárány Gergő, Lontay Áron, Kovács Patrik, Kócsi Szabolcs, Plesz Bálint, Almeida Milán, Szőke Áron, Király Gábor, Lukács Máté, György Julian

Mérkőzések:

1. Vasas Kubala Akadémia – UTE 3-2
Gól: Kócsi, Almeida, Lukács

2. Vasas Kubala Akadémia – Mezőkövesd 3-3
Gól: Lukács 2, Kovács

3. Vasas Kubala Akadémia – MTK 4-7
Gól: Kovács, Kócsi, Lukács, György

Vezetőedző:

Jól kezdtük a tornát, izgalmas mérkőzésen szép gólokkal sikerült legyőzni az UTE csapatát.

Sajnos a második mérkőzés is izgalmas lett, de ezt saját magunknak köszönhetjük. Jóval kevesebbet mozogtunk és kevesebbet is vállalkoztunk, mint az első mérkőzésen, így nem sikerült ellenfelünk kapuját tartósan nyomás alatt tartani, míg ellenfelünk jól kihasználta egyéni hibáinkat.

A harmadik mérkőzést nagyon jól kezdtük, rengeteg szép támadást vezettünk 10 perc alatt 3:1-re vezettünk és nagyon érett a negyedik gól is. Sajnos ellenfelünk egy kontárból szépíteni tudott és még a félidő vége előtt kiegyenlített. A második félidőben jóval tudásunk alatt teljesítettünk, gólokat ajándékoztunk ellenfelünknek.

Ezen a tornán nagyon hullámzó volt a teljesítményünk. Volt olyan félidő, amikor kiválóan játszottunk, de voltak periódusok, amikor nem koncentráltunk eléggé.  Sok gólt rúgtunk, de sokat is kaptunk, mert lassan zártunk vissza védekezésben, és kapusainknak sem sikerült megismételni a két héttel ezelőtti kiváló teljesítményüket. Szőke Áron és Bárány Gergő rengeteg szép szerelést mutatott be, sokszor megállítva ellenfeleink támadásait.

Jövő héten Bécsbe utazunk, hogy osztrák élcsapatokkal mérjük össze tudásunkat.

Hajrá Vasas Kubala!

2016.04.05. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu