VKLA U10: Újra meccsek a Kölyökligában

Kölyökliga U10

Ikarus pálya Bátony utca, pályaméret 35x55m, játékosok 6+1 játékidő 2x15 perc

Vasas Kubala Akadémia U10: Bárány Gergő, Lontay Áron, Fiedler Gusztáv, Kovács Patrik, Zámbó Márton, Kócsi Szabolcs, Kalmár Dániel, Plesz Bálint, Almeida Milán

 

Mérkőzések:

1. Vasas Kubala Akadémia – Gloriett 2-0
Gól: Kovács, Kalmár

2. Vasas Kubala Akadémia – Ikarus 1-0
Gól: Kócsi

3. Vasas Kubala Akadémia – Szolnok 0-2
Gól: -

                      

Vezetőedző:

Szombaton megkezdődött a Kölyök liga tavaszi (felsőházi) fordulója. Amire számítottunk, jó ellenfelekkel mértük össze tudásunkat.

Az első mérkőzésen fokozatosan egyre nagyobb nyomást gyakoroltunk ellenfelünkre, aminek a 2. félidő elejére meg is lett az eredménye. Először Kovács Patrik helyezte a labdát a felső sarokba kapussal szemben, majd Kalmár Dani szépségdíjas találata következett. Dani szögletből csavarta kapura a labdát, ami érintés nélkül a hosszú felső sarokban kötött ki (ritkán látunk ilyet U10-es korosztályban).

A második mérkőzés első félidejében jobban járattuk a labdát ellenfelünknél, de a gól itt is a második félidő elejére esett. Kócsi Szabi emelte át a kapujából kilépő hálóőrt. Ellenfelünk mindent megtett az egyenlítésért, de hol a védelem, hol Lontay Áron védéseivel hiúsította meg támadásaikat.

A harmadik mérkőzésen egy teljesen más stílusban játszó ellenféllel találkoztunk. Ellenfelünk agresszív célirányos játékához 5-6 perc kellett mire alkalmazkodtunk, de ekkor már ellenfelünk 1-0-ra vezetett. Fokozatosan átvettük a mérkőzés irányítását, de vagy a kapufa vagy ellenfelünk kapusa mindig meghiúsította góllövési szándékunkat. Már nagyon érett az egyenlítés, amikor ellenfelünk egy kezezést követően büntetőhöz jutott és eldöntötte a mérkőzést.

Ezen a napon Almeida Milán és Kovács Patrik teljesítményét emelném ki. Patrik hetek óta nyomás alatt tartja az ellenfelek kapuját és ez gólokban és gólpasszokban is megmutatkozik, míg Milán védekezésben és a játék szervezésében is kimagasló teljesítményt nyújtott.

Gratulálok az egész csapatnak, nagyon várjuk a következő fordulót.

Hajrá Vasas Kubala!

2016.03.14. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu