VKLA U11: Beszámoló a Soroksár Kupáról

A korábban feltett videó összefoglaló mellett alább olvashatjátok a Soroksár Kupáról készült edzői beszámolót is.

U11 Soroksár Kupa 2016
 
Soroksár Sportcsarnok, 2016.01.17.
 
Vezetőedző:
 
Csapatunk idén először vett részt a Soroksár vendégeként a Soroksár Kupa, téli teremlabdarúgó tornán!
A színvonalas rendezvényen a hazaiak mellett többek között a Honvéd, Grund, RAFC, Mészöly FS csapatai mérkőztek meg a minél jobb helyezés eléréséért. A csoportmeccsek során mi a RAFC, a Csepel HC és a Soroksár együtteseivel játszottunk, majd a döntőbejutásért vívott mérkőzést a Grund ellen vívtuk. A torna utolsó meccsét – ami egyben a döntő is volt – jó és sikeres addigi játékunknak köszönhetően mi játszhattuk a Mészöly FS játékosai ellen! A döntő, izgalmakkal teli, változatos, igazi közönségszórakoztató mérkőzést hozott, ahol mindkét csapat győzelemre játszott és bátor, ötletes támadásokat vezetett, de sajnos gólig most nem jutottunk… Azonban a remélt siker nem maradt el, mert a büntetőrúgások során kapusunk, Csaplár Gergő kiemelkedő teljesítményének köszönhetően (6 büntetőből egyet értékesített ellenfelünk) megszereztük a végső győzelmet és ezzel első helyezettként távozhattunk Soroksárról.
 
A torna során végig nagyon fegyelmezetten és koncentráltan játszottak a srácok, egymást végig figyelve és kisegítve, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy az 5 mérkőzés alatt egyetlen gólt sem kaptunk! A mérkőzések során végig mi irányítottuk a játékot és jelentősen többet birtokoltuk a labdát ellenfeleinknél, aminek köszönhetően sikerült is számos gólhelyzetet kialakítanunk, de a támadás befejezés továbbra sem az erősségünk, ezen dolgozni fogunk.
 
Mindent egybevetve, öröm volt nézni, hogy a srácok igazi csapatként, végig szervezetten és tudatosan futballoztak, és mindezt nagyon jó hozzáállással és mentalitásban tették!
Ezúton is gratulálok a csapatnak az első hely megszerezéséhez és az egész napi jó teljesítményhez! Ellenfeleinknek pedig további sikereket kívánok!
Hajrá Vasas Kubala Akadémia!
 
Eredmények:
 
RAFC – Vasas Kubala Akadémia 0–1 
Gólszerző: Forgó M.
 
Vasas Kubala Akadémia – Soroksár 1–0 
Gólszerzők: Forgó M.
 
CSHC – Vasas Kubala Akadémia 0–1 
Gólszerző: Farkas Bence
 
Döntőbejutásért:
 
Vasas Kubala Akadémia – Grund 3–0 
Gólszerzők: Holdas J., Farkas Á., Forgó M.
 
Döntő:
 
Vasas Kubala Akadémia – Mészöly FS 0–0, büntetőkkel 2-1
Gólszerzők: Holdas J., Farkas B.
 
Játékosok:
 
Csaplár G. – Farkas Á., Vass L.– Holdas J., Necula K., Forgó M., Kovács I., Burger B. – Farkas B.
 

2016.01.21. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu