VKLA U11: Bozsik tornán lépett pályára csapatunk

U11 Bozsik torna 2016.04.09.

BVSC sporttelep, Tatai út.

A tavaszi szezon harmadik Bozsik tornájának a BVSC létesítménye adott otthont, szombaton reggel.

Az első mérkőzést a Honvéd csapata ellen játszottuk, a reggeli esős időjárásnak megfelelően csúszós talajú pályán. A meccs alatt jóval többet volt birtokunkban a játékszer, melynek köszönhetően több helyzetet is kidolgoztunk, és ezek közül hármat sikerült is gólra váltanunk. A mérkőzésről elmondható, hogy a srácok nagy akarattal, koncentráltan és határozottan játszottak, mely ötletességgel is párosult. Ennek megfelelően, a teljesen megérdemelt győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben.

A következő mérkőzést az Csepel-Halászi ellen játszottuk. A mérkőzésről szinte szóról-szóra ugyan azt tudom elmondani, mint a Honvéd ellen, a különbség abban mutatkozott meg mindössze, hogy ezúttal még több helyzetet dolgoztunk ki, viszont ezúttal „csak” két találatig jutottunk.

A nap során harmadik ellenfelünk a BVSC csapata volt, akik ellen már a góllövés sem maradt el. Határozott, tudatos, és gyors játékunknak köszönhetően, sikerült 7-szer is bevennünk a zuglóiak kapuját…

A torna utolsó mérkőzésén az MTK együttese várt ránk ellenfélként, akik ellen most a tisztes helytállás jutott. Sajnos a meccs elején kissé megilletődötten játszottunk, aminek köszönhetően előnyt is szerzett ellenfelünk. És bár a folytatásban teljesen egyenrangú ellenfelek voltunk, - sőt, akár egyenlíthettünk is volna – sajnos már nem sikerült gólt szereznünk. A mérkőzés alakulásában az is szerepet játszott, hogy csere nélkül játszottunk végig a torna során, aminek következtében az utolsó mérkőzésre már elfáradtak a srácok!

A torna során nyújtott teljesítményünkkel maximálisan elégedett vagyok, és külön dicséret illeti a srácokat, amiért végig kitűnő mentalitással, koncentráltan és bátran futballoztunk. Ellenfeleinknek további sok sikert kívánok!

Hajrá Vasas Kubala!

Eredmények:

Honvéd – Vasas Kubala Akadémia 0–3
Gólszerzők: Holdas J. 2, Kis D.

Vasas Kubala Akadémia – CSHC 2–0
Gólszerzők: Necula K., Forgó M.

BVSC – Vasas Kubala Akadémia 0–7
Gólszerzők: Forgó M. 2, Holdas J. 2, Czakó B., Necula K. 2.

Vasas Kubala Akadémia – MTK 0–2

Játékosok:

Csaplár G. – Forgó M., Pállai B., Czakó B., Kis D., Necula K., Holdas J.

2016.04.11. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu