VKLA U11: Deja Vu Cup 2. nap beszámolója

Dejá Vu Cup - II. nap
2016.04.03

„1. csoport”

Vasas Kubala Akadémia

VFL Bochum

Altinordu FK (török)

KRC Genk (belga)

TSV 1860 München

 

A második napon a csoportmérkőzésekből további három mérkőzés maradt.  A sorsolás alapján tudtuk, hogy az első ellenfél a TSV 1860 München lesz. A gyerekek frissen érkeztek a megbeszélt időpontra, a taktikai utasítások elmondása és egy rövid mentális bemelegítés után következhetett a mérkőzés. Az ellenfél kétszer is megszerezte a vezetést, de nekünk mindkét esetben sikerült egalizálni. Jó iramú és izgalmas összecsapás volt. (2-2)

A  KRC Genk csapata ellen visszafogottan játszottunk, itt már nem volt megfelelő a koncentráció és a küzdőszellem. (0-4)  A belga csapat egyébként egészen az elődöntőig menetelt, majd végül a negyedik helyen végzett a 86 csapatos tornán.

 A török Altinodru azonos játékerőt képviselt, mint mi. A helyzetek és játék képe alapján kiegyenlített párharcot vívtunk ellenük, azonban nekik egyik helyzetüket sikerült gólra váltani, mely eldöntötte a három pont sorsát. (1-0)

A csoportmérkőzések lezárultával a versenykiírás alapján következhetett utolsó mérkőzésünk a „2. csoport” ötödik helyezettje az FC Kaiserslautern ellen. Az előző három mérkőzés sokat kivett a játékosokból, de helyzetek azért így is adódtak előttünk. A német csapat többet birtokolta a labdát és egy támadásból sikerült betalálniuk. (1-0)

Összességében tartalmas és tapasztalatokban gazdag három napot töltöttünk Reutlingenben. Rendkívül erős csapatok ellen hasznos mérkőzéseket játszottunk, melyek mindegyike kiválóan szolgálta a gyerekek fejlődését.

Hajrá Vasas Kubala!

2016.04.05. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu