VKLA U11: Deja Vu Cup szombati beszámoló

U11 Deja Vu Cup

2016.04.02 szombat

1x14 perc

 

E csoport:

FSG Schiffweiler

SC Freiburg

TV Derendingen

FC Union Heilbronn

TSV Sielmingen

Vasas Kubala Akadémia

Az első nap öt csoportmérkőzés várt ránk. A találkozó reggel 8:30-kor volt a helyi Sportcentrumban. Németh Norbert vezetőedző célként a csoportban az első négy helyezés valamelyikét tűzte ki a csapatnak. Első mérközésünket vendéglátóinkkal a TSV Sielmingen-nel játszottuk és kijelenthető, hogy magabiztos győzelmet arattunk. (0-2)  Kovács I., Vass L.

Következett az FC Union Heilbronn elleni összecsapás. Ekkor még nem tudtuk, de a csoportban ellenük játszottuk a legnehezebb mérkőzést. Mezőnyben kiegyenlített játék volt, de két szép támadásból sikerült megnyugtató előnyhöz jutnunk, az ellenfél a jó védekezésünknek és bravúros kapusteljesítménynek köszönhetően csak szépíteni tudott. (1-2) Forgó M., Czakó B.

Ezután két 1-0-ás győzelem következett a TV Derendingen és az Sc Freiburg ellen. Mindkét mérkőzésen harcosan és fegyelmezetten játszottunk. A TV Derendingen ellen bebizonyosodott, hogy a mérkőzés utolsó pillanatáig koncentrálni kell ugyanis a győztes találatot a lefújás előtt kb. 5 másodpercel sikerült megszereznünk. Kovács I. valamint Burger Botond

A negyedik győzelem után már viszonylag fáradtan, de jó pozícióból vártuk az utolsó csoportmérkőzést. Felszabadult játékkal Forgó Milán négy góljával abszolváltuk a találkozót, ezzel elsőként végezve a csoportban.

Csoportelsőként az "1. csoportba" kerültünk. A szervezők kis változtatást eszközöltek a programban miszerint egy mérkőzést előre hoztak a vasárnapi játéknapról. A mezőny még nem alakult ki teljesen csak annyi volt biztos, hogy következő ellenfelünk az SC Bochum  csapata lesz. Kisebb sérülések és a fáradság rányomta a bélyegét az összecsapásra. A srácok fogukat összeszorítva fociztak, de sajnos 4-0-ra kikaptunk, ezzel megszületett első vereségünk.

Hajrá Vasas Kubala!

2016.04.04. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu