VKLA U11: Hétvégi Bozsik torna edzői beszámoló

U11 Bozsik torna 2016.03.06.

Vasas Kubala Akadémia, Vasas Fáy u. sporttelep

A tavaszi szezon első Bozsik tornáján vettünk részt, hazai környezetben. Az időjárás – annak ellenére, hogy előző éjszaka, illetve még korán reggel is esett az eső -, kegyeibe fogadott minket és sikeresen lezajlott a rendezvény!

A vizes, csúszós talaj ellenére azt kell mondanom, hogy remek mérkőzéseket játszottunk. A torna elejétől fogva nagy lelkesedéssel, koncentráltan és megfelelő motiváltsággal játszottak a srácok! Örömmel töltött el, hogy szinte minden játékosunkon látható volt, hogy élvezi a játékot, fegyelmezetten, ötletesen, és gólra törően futballoztunk végig a torna során. Szervezettségünknek, gyors gondolkodásunknak, a megfelelő labda nélküli mozgásoknak és a tudatos együttműködéseknek köszönhetően minden mérkőzésünkön irányítottuk a játékot és ellenfelünk fölé nőttünk. Ez elmondható az MTK elleni mérkőzésünkről is, ahol bár vesztesként hagytuk el a játékteret az egyéni hibáknak és a helyzetkihasználásunknak köszönhetően, de gólveszélyesebben játszottunk ellenfelünknél. Összességében elégedett vagyok a látottakkal, mert megvalósították a fiúk az előre megbeszélteket, és stílusosan, illetve eredményesen is futballoztunk!

Különdíjas: Burger Botond

Gratulálok a csapatnak a mai napon nyújtott teljesítményhez, ellenfeleinknek pedig további sok sikert kívánok!

Hajrá Vasas Kubala Akadémia!

Eredmények:

FTC–Vasas Kubala Akadémia 0–4
Gólszerzők: Burger B., Farkas B., Forgó M., Lukács M

Vasas Kubala Akadémia–Honvéd 6–0
Gólszerzők: Pállai B., Holdas J., Vass L., Farkas B.,   Forgó M. 2.

MTK–Vasas Kubala Akadémia 2–1
Gólszerző: Burger B.

Vasas Kubala Akadémia – UTE 2–0
Gólszerzők: Burger B., Holdas J.

Játékosok:

Csaplár G. – Pállai B., Vass L., Necula K., Farkas B., Czakó B., Kovács I., Burger B., Lukács M., Forgó M., Kósa M., Holdas J.

2016.03.08. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu