VKLA U11: Kölyökliga az Ikarus pályán

U11 Kölyökliga

Ikarus sportpálya, Budapest, XVI. ker. Bátony utca. 2016.03.12.

Szombat délután került megrendezésre a Kölyök Liga 2015-2016-os szezonjának első tavaszi fordulója. A mérkőzéseknek ezúttal az Ikarus Sportpályája adott otthont. A torna lebonyolítása során felváltva kerültek megrendezésre az U11-es, illetve U10-es mérkőzések, ahol 2x15 percet játszottak a csapatok.

Első mérkőzésünket a Gloriett együttese ellen játszottuk, akikkel már jó párszor találkoztunk ellenfélként. A mérkőzés során többet birtokoltuk a labdát ellenfelünknél, de a megfelelő koncentráltság hiányában, pontatlanul, körülményesen játszottunk, aminek következtében nem nagyon sikerült komoly gólhelyzetet kialakítanunk. Sőt, a határozatlan védekezésünk eredményeként, kétszer nem tudtuk hatástalanítani a Gloriett támadásait, elől pedig csak a szépítésig jutottunk. A mérkőzés sorsát az utolsó percben kapott gól pecsételte meg, amikor egy szögletünk sikertelen elvégzését követően – ahol kapusunk is előre ment fejelni – ellenfelünknek sikerült a saját térfeléről az üresen maradt kapunkba rúgnia a labdát. Mivel a meccs során meglehetősen indiszponáltan játszottunk, ellenfelünk pedig hatékonyan kihasználta lehetőségeit, így nem maradt más, mint hogy újfent vesztesként hagyjuk el a játékteret.

Következő mérkőzésünket a házigazda Ikarus csapata ellen játszottuk, és sajnos azt kell, mondjam, ott folytattuk, ahol az előző meccsen abbahagytuk! Támadásban pontatlanok, lassúak és kiszámíthatóak voltunk, nem volt meg a labdás játékos támogatása, illetve sorozatban rossz döntéseket hoztunk. Ezen felül szinte az összes párharcunkat elveszítettük, aminek következtében nem tudtuk birtokolni a labdát és ez kedvezett ellenfelünknek. Védekezésünk továbbra is rendezetlen volt, aminek hatására jó néhányszor veszélyes akció bontakozott ki ellenfelünk részéről, a megszerzett labdát pedig legtöbbször pillanatok alatt visszaajándékoztuk az Ikarusnak. Véleményem szerint igazságos eredmény született a mérkőzésen, mivel nagyjából egyforma arányban forogtak veszélyben a kapuk, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy mélyen tudásunk alatt teljesítettünk.

A torna záró meccsét a Szolnok csapata ellen játszottuk, ahol a szombati mezőny legnehezebb ellenfele várt ránk. Az előjelek nem épp nekünk kedveztek, de az edzői dorgálás hatására, vagy bízzunk benne, hogy maguktól is érezték a srácok, kevés, amit eddig nyújtottak, ezen a mérkőzésen már futballoztunk is. Végig nagy akarattal küzdöttünk, és óriási energiát fektettünk a mérkőzés megnyerésébe. Viszont, ahogy ez a mai nap tükrében várható volt, a számszerű siker ezúttal is elmaradt… Ötletesen, kombinatívan és bátran játszottunk, sokat futottunk, és a párharcokat is rendre megnyertük. Viszont újfent kihagytuk a kihagyhatatlan helyzeteket is, hátul pedig két kontratámadás során sikerült „összehoznunk” két találatot a szolnokiak számára, ami a mérkőzés elvesztéséhez vezetett…

Sajnos a csapat szombaton nyújtott teljesítményével nagyon nem vagyok elégedett, mivel mélyen tudásunk alatt, helyenként fegyelmezetlenül futballoztunk. Ellenfeleinknek gratulálok és további sok sikert kívánok!

Hajrá Vasas Kubala Akadémia!

Eredmények:

Gloriett – Vasas Kubala Akadémia 3–1
Gólszerző: Holdas J.

Vasas Kubala Akadémia – Ikarus 1–1     
Gólszerző: Kósa M.

Szolnoki MÁV – Vasas Kubala Akadémia 2–1
Gólszerző: Holdas J.

Játékosok:

Bánfalvi G., Busa V. – Vass L., Pállai B., Kis D. – Burger B., Farkas B., Kósa M., Czakó B.– Necula K., Holdas J.

2016.03.14. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu