VKLA U11-U13: Indul a tavaszi Bozsik sorozat

Hétvégén tovább folytatódik a Bozsik Program, de már nem a téli torna keretében, hanem a hagyományos tavaszi sorozat részeként. A Vasas Kubala Akadémia U10-11-12-13-as korosztályai számára szombaton és vasárnap rendezik meg az első tornát. A Fáy utcai hazai rendezés mellett számos egyéb helyszínre is ellátogatnak csapataink.

U11-es hétvégi helyszínek és résztvevő csapatok:

A Fáy utcában lesz megtartva az U11-es korosztály első tavaszi tornája. Résztvevő csapatok: FTC, Bp.Honvéd, UTE, MTK, Vasas Kubala Akadémia I., CSHC 94 SE, BVSC-Zugló, Mészöly FS.
Nem ez az egyetlen időpont és helyszín akadémiánk játékosainak. A Vasas Kubala Akadémia II. csapata a XI.ker.Kánai út 2.sz. alatt vesz részt idei első tornáján olyan csapatokkal, mint a Mészöly FS, az UTE, a CSHC 94 SE, az MTK, az FTC, a Bp.Honvéd és a Soroksár SC.
A Vasas Kubala Akadémia III. csapata a XII.ker.Csörsz utcai pályán. Résztvevő csapatok:Gerzzo Kft., III.KER.TVE, REAC SI-SE, Ikarus BSE
A Vasas Kubala Akadémia IV. csapata Pasaréten rendezi első tavaszi tornáját, melyen az alábbi csapatok fognak részt venni: Baráti Bőrlabda FC, ESMTK, CSHC 94 SE, Csepel FC Kft., Sportproject 18 Nonprofit Kft., UTE.

U11-es korosztályunkat érintő szabályok és részletek:

Pályaméret: 35x55m 
Kapuméret: 5x2m 
Büntető terület: 9 m-re az alapvonaltól jelölve 
Büntetőpont: 9 m 
Labdaméret: 4 
Játékidő: 20 perc/mérkőzés, maximum 80perc/torna, 3-5 mérkőzés/torna, 
Létszám: 6:6 ellen + kapusok 
Játékvezető: nincs 

Gólt a pálya teljes területéről el lehet érni, ezután középkezdéssel indul újra a játék . A támadó térfélen érvényes a les-szabály! Partdobás nincs! A folyamatos támadójáték érdekében a labda lapos passzal hozható játékba, amelyből közvetlenül nem lehet gólt elérni. Az ellenfél játékosai nem akadályozhatják a labda játékba hozatalát, az ellenfél játékosai a labdától 3 méterre helyezkedhetnek el. A szögletrúgás a sarokpontról történik, a szabálytalanságok szabadrúgást vonnak maguk után. Büntetőterületen (9 méter) belüli szabálytalanságok esetén büntetőrúgás következik, a büntetőpont a kapu közepétől számított 9 méterre van. Cserélni bármikor lehet, cserénél a cserejátékosok kezet fognak egymással és a lecserélt játékos bármikor visszacserélhető. A cserejátékosok elhelyezése a saját kapu oldalán, az alapvonal és az oldalvonal találkozásánál történik. Térfélcsere nincs! A játékosok gumi-stoplis cipőben vagy torna (edző) cipőben játszhatnak, „éles” stoplis cipőben tilos játszani. Speciális szabály, hogy a labda újbóli játékba hozatala során nem továbbítható közvetlenül az ellenfél térfelére, a kapus ezt a folyamatos játék során sem teheti meg!

U13-as hétvégi helyszínek és résztvevő csapatok:

A Vasas Kubala Akadémia I. csapata a II. ker. Kolozsvári Tamás utca 11.sz alatt kezdi meg tavaszi szezonját. A tornán az alábbi csapatok fognak részt venni még: FTC, Bp.Honvéd, MTK, UTE, ASI-DSE, II.ker.UFC.
A Vasas Kubala Akadémia II. csapata a XIV.ker.Kövér Lajos utcába látogat. A pályára lépő további csapatok ezen a napon: FTC, Bp.Honvéd, MTK, UTE, Soroksár SC.
A Vasas Kubala Akadémia III.csapata a Rozsnyai utcában kezd. Résztvevő csapatok: CSHC 94 SE, III.Ker.TVE, Mészöly FS, BVSC-Zugló,ASI DSE.
A Vasas Kubala Akadémia IV.csapata a XX.ker.Zodony utcában fog játszani. A pályára lépő további csapatok: BKV Előre, CSHC, Kastélydombi SE, Csepel FC Kft.,Csepel FC SE, ESMTK, II.ker.UFC.

U13-as korosztályunknak előírt szabályok és információk:

Pályaméret: min.45 x 65m - max.50 x 70m 
Kapuméret : 5x2m 
Büntető terület: 12m-re az alapvonaltól bójával jelölve 
Büntetőpont: 9 méterre a kaputól 
Labdaméret: 4 
Játékidő: 20 perc/mérkőzés, maximum 100perc/torna 
Létszám: 8:8 ellen + kapusok 
Játékvezető: megbízott vagy hivatalos 

Gólt a pálya teljes területéről el lehet érni, gól után középkezdéssel indul újra a játék. Les a nagypályás szabályok szerint érvényes! Ebben a korosztályban már partdobás van, a nagypályás labdarúgás szabályai szerint alkalmazandó. A szögletrúgás a sarokpontról történik. A szabálytalanságok szabadrúgást vonnak maguk után. Büntetőterületen (12 méter) belüli szabálytalanságok esetén büntetőrúgás következik, a büntetőpont a kapu közepétől számított 9 méterre van. Cserélni bármikor lehet, cserénél a cserejátékosok kezet fognak egymással, a lecserélt játékos pedig bármikor visszacserélhető! A cserejátékosok elhelyezése a saját kapu oldalán, az alapvonal és az oldalvonal találkozásánál történik. Minden nevezett játékosnak a játékidő 50%-ban pályán kell lennie! Térfélcsere nincs! A játékosok gumi-stoplis cipőben vagy torna (edző) cipőben játszhatnak, „éles” stoplis cipőben tilos játszani! Speciális szabályként a labda újbóli játékba hozatala során nem továbbítható közvetlenül az ellenfél térfelére, a kapus ezt a folyamatos játék során sem teheti meg!

2016.03.02. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu