VKLA U12 - Bajnoki mérkőzések

 

U12

Tatabánya-Vasas Kubala Akadémia 2:5 (1:2)

Grosics Gyula Stadion, műfüves pálya, 2013.05.15.16:00

Összeállítás:

Bánfalvi D. – Mogyorósi V., Dankó M., Nagy Zs., Puskás Zs.– Baráth G., Váradi M., Kalmár O. – Fialovszky M., Kálnoki-Kis Zs., Dombai B.

Csere: Belső M.-Kálnoki-Kis Zs. helyett, Pigler B.-Kalmár O. helyett a szünetben, Kovács D.-Mogyorósi V. helyett, Hegyes Z.-Baráth G. helyett a 47. percben, Tóth M.-Dombai B. helyett az 50. percben, Kovács O.-Fialovszky M. helyett az 52. percben

Gól:, Puskás Zs., Mogyorósi V., Baráth G., Fialovszky M., Belső M.

Sárga lap:

Harmati Tamás, vezetőedző:

A körülmények maximálisan adottak voltak a jó, színvonalas játékra, azonban a törekvések ellenére mégsem sikerült ezt elérnie egyik csapatnak sem. Természetesen azért akadtak szép megoldások, ötletes kombinációk. Összességében nem voltak megfelelőek a helyezkedések, pontatlanok voltak az átadások és ezek a tényezők nagyban befolyásolták a játékunk ritmusát. Ennek ellenére rengeteg helyzetet sikerült kialakítani, bár az első félidőben csak a pontrúgásainknak köszönhetően sikerült fordítanunk. Örültem, hogy az egyéni teljesítmények között voltak kiemelkedők, de csapatszinten lehetett volna ez jobb is. Gratulálok mindkét csapatnak!

Hajrá Vasas Kubala Akadémia!

 

 

U12

Vasas Kubala Akadémia-Balassagyarmat 5:2 (2:1)

Pasarét, műfüves pálya, 2013.05.18.13:00

Összeállítás:

Bánfalvi D. – Kovács D., Mogyorósi V., Nagy Zs., Puskás Zs.– Kálnoki-Kis Zs., Váradi M., Dankó M.– Dombai B. Belső M., Pigler B.

Csere: Fialovszky M.- Dombai B. helyett, Hegyes Z.- Belső M. helyett, Baráth G.- Kovács D. helyett a 36. percben, Kalmár O.- Dankó M. helyett, Kovács O.-Váradi M. helyett, Tóth M.- Kálnoki-Kis Zs. helyett a 46. percben

Gól: Puskás Zs., Nagy Zs.(3), Pigler B.

Harmati Tamás, vezetőedző:

Nem volt könnyű ebben a melegben, az 1 évvel idősebb, fizikálisan erős Balassagyarmat ellen. Azt gondolom, hogy a srácok tudtak produkálni olyan szép dolgokat, / ha nem is folyamatosan / amelyekre szívesen emlékezhetünk vissza, ráadásul a gyönyörű Vasas gólok sem maradtak el, így a héten már a második 5-2 győzelmünknek örülhettünk. Természetesen azért előfordultak olyan hibák, akár egyéni, akár csapatszinten, amin javítanunk kell, és akkor még gördülékenyebb lesz a játékunk. Ezeket majd közösen a srácokkal átbeszéljük és orvosoljuk. Gratulálok mindkét csapatnak!

Hajrá Vasas Kubala Akadémia!

2013.05.20. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu