VKLA U12 - Europe Cup

Europe Cup, Firenze

Vasas Kubala Akadémia- ASD Sestese Calcio 0:3 (0:1)

Sestese Stadion, füves pálya, 2013.05.10.15:00

Összeállítás:

Bánfalvi D. – Mogyorósi V., Dankó M., Nagy Zs., Puskás Zs.– Baráth G., Váradi M., Halmai Á.– Belső M., Kálnoki-Kis Zs., Pigler B.

Csere: Kalmár O., Hegyes Z., Fialovszky M., Dombai B., Kovács D.

   

  Harmati Tamás, vezetőedző: Az első percekben próbáltunk a stílusunknak megfelelően futballozni, de sajnos csak a saját védő harmadunkban tudtuk birtokolni a labdát, és nem igazán tudtuk a támadásainkat építeni, így az első félidőben nem is nagyon voltunk veszélyesek  az olaszok kapujára. A második játékrészben már akadtak lehetőségeink, de két gyors kontrával eldöntötte a mérkőzést a hazai csapat. Az ellenfelünk sokkal jobban alkalmazkodott a körülményekhez, és a három kifejezetten erős, gyors (nemzetközi szinten is!) támadójuk hatékonnyá is tette az amúgy egyszerű, de nagyon lelkes játékukat.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vasas Kubala Akadémia- SV Roda JC 1:0 (1:0)

Sestese Stadion, füves pálya, 2013.05.11.10:00

Összeállítás:

Bánfalvi D. – Mogyorósi V., Dankó M., Nagy Zs., Puskás Zs.– Baráth G., Váradi M., Fialovszky M.– Belső M., Kálnoki-Kis Zs., Dombai B.,

Csere: Kalmár O., Hegyes Z., Pigler B., Kovács D., Halmai Á.

Gól: Kálnoki-Kis Zs.

  

Harmati Tamás, vezetőedző: Az előző mérkőzéshez képest, mintha egy teljesen más csapat lépett volna pályára. Nagyon jól megjelentek a stílusjegyeink a labdabirtokló részben, sokat volt nálunk a labda és sok helyzetet is sikerült kialakítanunk. Az első félidőben Kálnoki-Kis Zsombor szemfüles gólja még felszabadultabbá és magabiztossá tette a fiúkat. A második félidőben sem álltak le a fiúk, és ha jobban döntünk az utolsó pillanatokban, akkor még 2-3 gólt is rúghattunk volna.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vasas Kubala Akadémia- AS Livorno 2:0 (2:0)

Sestese Stadion, füves pálya, 2013.05.11.16:00

Összeállítás:

Bánfalvi D. – Kovács D., Dankó M., Nagy Zs., Puskás Zs.– Baráth G., Váradi M., Kalmár O.,– Fialovszky M., Kálnoki-Kis Zs., Dombai B.

Csere: Hegyes Z., Pigler B., Halmai Á., Mogyorósi V., Belső M.

Gól: Fialovszky M., Kalmár O.

  

Harmati Tamás, vezetőedző: A Livorno elleni mérkőzésen a csapat ott folytatta, ahol a Roda ellen abbahagyta. Bátran futballoztak a srácok, végig irányítás alatt tartották a mérkőzést, és előbb egy szép támadás végén Fialovszky Márk szerezte meg a vezetést, majd Kalmár Olivér távoli lövését nem tudta hárítani a kapus. Jó napot zártunk, két jó mérkőzéssel a hátuk mögött mehettek a gyerekek az olasz „vendéglátóikhoz”.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vasas Kubala Akadémia- FC Admira Wacker 1:1 (1:0) Büntetőkkel: 4-2

Scandicci Stadion, műfüves pálya, 2013.05.12.09:30

Összeállítás:

Bánfalvi D. – Kovács D., Dankó M., Nagy Zs., Puskás Zs.– Hegyes Z., Váradi M., Mogyorósi V.– Fialovszky M., Kálnoki-Kis Zs., Dombai B.

Csere: Pigler B., Halmai Á., Belső M., Kalmár O., Baráth G.

Gól: Mogyorósi V.

  

Harmati Tamás, vezetőedző: Az utolsó mérkőzésünkön, az első pillanattól magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és viszonylag korán előnyhöz is jutottunk Mogyorósi Viktor szabadrúgása után. Ez azonban nem volt túl jó hatással a fiúkra, mert egyre inkább engedtük, hogy az osztrákok magukra találjanak, aminek meg is lett az eredménye. Az egyenlítés után próbálkoztunk tovább a győztes gól megszerzésére, de csak helyzetekig, szögletekig, szabadrúgásokig és egy utolsó percben kihagyott büntetőig jutottunk. A büntetőpárbajban aztán újra (MKB-Eurolesing torna, döntő) bizonyították a fiúk, hogy velünk van az erő!

Összességében nagyon sikeresnek gondolom, ezt a nemzetkőzi tornát, mert láthatták a gyerekek és mi, edzők is a különbségeket, azonosságokat egyénileg és csapatszinten is az európai élvonalhoz képest a pályán, és a pályán kívül is. Sok új inger érte a srácokat, más kultúra, más szabályok (egy félidőt mindenkinek játszani kell!!!), más versenykiírás ( nagypálya, mindig az aktuális meccs dönt a következő sorsáról, még a csoportban is, nincs lehetőség a javításra), mint amihez hozzászoktunk otthon, de az első napot leszámítva jól alkalmazkodta a srácok, mind a tizenhatan, és ez büszkeséggel tölthet el bennünket. Rengeteg élményt és tapasztalatokat szerezve térhetünk haza a hétköznapokba, ami biztos, hogy előnyére válik a gyerekeknek. Köszönjük szépen mindenkinek a munkáját és segítségét, aki segített a szervezési teendőkben és külön köszönet jár ifj. Mészöly Kálmánnak (III.ker.kTVE), aki a szindikátusi program keretein belül végig segítette a munkánkat az egész torna folyamán.

Hajrá Vasas Kubala Akadémia!

2013.05.14. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu