VKLA U12 - Nemzetközi Torna

 

U12

Telki, 2013.04.09. 17:00

Csoportmérkőzések

Vasas Kubala Akadémia - FTC 02’ 3-0

G.: Belső M., Mogyorósi V., Halmai Á.

Vasas Kubala Akadémia  -RSC Anderlecht 0-3

3. helyért

Vasas Kubala Akadémia - Videoton 0-2

Harmati Tamás:

Kedden, Telkiben egy nemzetközi tornán vehettünk részt, ahol nem a megszokott versenykiírásban versenyeztünk, hiszen 8+1-ben kellett pályára lépnünk, és 5x2 kapura játszottunk. Ennek ellenére nem volt kérdés, hogy eleget teszünk a meghívásnak, mert szerettük volna megtapasztalni, hogy egy igazán jó, utánpótlás-neveléséről híres csapat ellen hol is tartunk.

Az első mérkőzésünkön az FTC egy évvel kisebb csapat ellen játszottunk, és úgy futballoztunk, ahogy az elvárható az egy korosztállyal fiatalabb csapatok ellen. Sokat birtokoltuk a labdát, sok helyzetet dolgoztunk ki, és már az ellenfél térfelén nagy nyomás alá helyeztük a zöld-fehéreket.

A második mérkőzés volt az, amiért mindenképp szerettünk volna itt lenni, és nem is kellett csalódnunk. Az Anderlecht (aki Belgiumban már most megnyerte a saját bajnokságát, több mint 190 rúgott góllal) olyan tempót diktált, amelyben mi talán még nem is játszottunk, és ahol a technikai, taktikai képességeinket nem igazán tudtuk bemutatni, bár a fiúk mindent megpróbáltak visszaadni a tanultakból akár labdabirtoklásban, akár amikor az ellenfélnél volt a labda. Ez most egy magasabb szint volt. Látható volt, hogy az Anderlecht előrébb jár nálunk, ők már jóval korábban ráléptek arra az útra, amire mi még csak nemrég. Annak azonban örülhetünk, hogy a belga szakemberek felfedezték és dicsérettel illeték a csapatunk játékra való törekvést és a szellemiséget, amiben játszottunk.

A bronzmérkőzés már sorozatban a 3. 30perces mérkőzésünk volt és érezhető volt, hogy a srácokból sokat kivett az előző mérkőzés, így a jóval frissebb csapat tudta megszerezni a torna harmadik helyét.

Vasas Kubala Akadémia:

Bánfalvi D., Dankó M., Mogyorósi V., Nagy Zs., Kálnoki-Kis Zs., Pigler B., Németh A., Váradi M., Belső M., Fialovszky M.,Puskás Zs., Baráth G., Halmai Á.

Hajrá Vasas Kubala Akadémia!

     

2013.04.10. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu