VKLA U12 Fáy: Folytatódott a remek szereplés a Kölyökligában

Kölyökliga, felsőház, első forduló  

2016.03.13, Vasas Fáy utca, centerpálya, műfű

Szabályok: 8+1 játékos a két 16os vonal közt, 5x2 m kapu, 2x15 perc játékidő

Keret: Bán, Bánfalvi kapusok – Kovács, Dalnoki, Sárközi, Angyal-Tóth, Tuboly, Földeák, Klotz, Szogolovszkij, Horváth, Czakó, Bélavári, Szabó, Bebők

Vasas Kubala Akadémia – Budapest Honvéd 1–0 

Gól: Kovács

Vasas Kubala Akadémia – MTK 2–0

Gól: Bebők, Földeák

Vasas Kubala Akadémia – Mezőkövesd Zsóry FC 2–0

Gól: Czakó, Tuboly

 

Vezetőedző:

Több okból is nagyon büszke vagyok a fiúkra. Egyrészről, mert ott folytatták a sorozatot ahol az ősszel abbahagyták, másrészről mert mindent megtettek a pályán, amit kértem tőlük az öltözőben. A heti edzésmunka után amúgy is nagyon pozitív előérzetem volt, és a srácok nem is okoztak csalódást. Minden mérkőzésen agresszíven, keményen, harcosan és előrefele védekeztünk, a támadásoknál pedig a játékhelyzeteket tudatosan megoldva, és egyéni kreativitással kerültünk ellenfeleink védelme mögé.

Amivel kapcsolatosan sajnos van hiányérzetem, és ne legyek elégedetlen, de még mindig megnehezítjük a saját dolgunkat. Sakk – mattra lejátszott helyzeteinket már „csak” pontosan kellene centerezni az érkezőknek, de ebben még mindig pontatlanok vagyunk, ugyanúgy, ahogy a kapussal szembeni szituációkban is. Ha ezt is sikerül kiküszöbölni, még hatékonyabbak és gólgazdagabbak lehetünk. Viszont ezt kivéve csak jót mondhatok. A gólok tekintetében kiemelném Bebők Milán, Czakó Kristóf szépségdíjas találatait, melyek technikailag sem voltak könnyen kivitelezhetőek, és Tuboly Máté valamint Földeák Levente egyéni szólói utáni góljaikat.

Levi formájára külön kitérnék, és újra megköszönném Pasaréti bázisunkon Arnold Zoli kollégám munkáját, mert nagyon nagy erősítés ez a fiú a számunkra. Kiemelném még a csapatszintű védekezésünket, melyhez a letámadó csatártól kezdve a kapusig bezárólag mindenki beletartozik, mert a kapusaink hálói 15 meccs óta érintetlenek. Erre legyünk büszkék. Gratulálok a fiúknak a mutatott játékhoz, a taktikai szervezettséghez és tudatossághoz, csak így tovább.

Hajrá Vasas Kubala!

2016.03.14. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu