VKLA U12: Nagykáta Vonnák Trans kupa

2016.01.31., Tóalmás, Nagykáta

Szabályok: 4+1 játékos, 3x2 m kapu, 1x15 perc játékidő

Keret: Bán, Bánfalvi kapusok – Kovács, Gyuráki, Dalnoki, Sárközi, Bánkuti, Angyal-Tóth, Tuboly, Földeák

 

Csoportmeccsek

Vasas Kubala Akadémia – Jászberény  1–0
Gól: Sárközi

Vasas Kubala Akadémia – MTK 0–3
Gól: -

Vasas Kubala Akadémia – Pilisi Válogatott 0–0
Gól: -

Vasas Kubala Akadémia – Csepel 1–1
Gól: Sárközi

Vasas Kubala Akadémia – Dabas-Gyón 3–0
Gól: Földeák, Sárközi, Angyal-Tóth

 

Ezüst ág

Vasas Kubala Akadémia – SZEOL SC 2–0
Gól: Sárközi, Bánkuti

Vasas Kubala Akadémia – UTE 1–2
Gól: Tuboly

 

Vezetőedző:

Az egész nappal kapcsolatosan elég vegyes érzelmeim vannak. Egyrészt a csapatjátékunk véleményem szerint 1-2 meccsen kifejezetten tetszetősen, jól és hatékonyan működött, eljutottunk a kapuig rengetegszer, de döntő pillanatokban kapufa vagy kapus védés volt… Így hiába játszottunk egy-két kivételt jelentő meccstől eltekintve mezőnyfölényben, kreatívan és támadólag, sok gólszegény meccsünk volt. Nem mentség, de a támadó és kreatívan játszó csapatok átka is elért minket, bizony voltak durva faltok, amiket el kellett szenvednünk.

A csoportkör utolsó meccsén még Angyal-Tóth Ákos belevetődött egy lövésbe és szinte kiütés szerű sokk érte, sajnos mentőt is kellett hívni, agyrázkódást kapott. Ezúton is jobbulást kívánunk neki. Az utolsó meccsen kétszer annyi góllal jók lettünk volna az arany ágra, de így csak az ezüst ág jutott nekünk. A Szegedet szemet gyönyörködtető játékkal megvertük, majd az ezüst ág döntőn főleg mentális gondok és játékhelyzet megoldási hibák miatt kikaptunk az UTE-tól. Így az egész napunkat ez jellemezte, hol fent, hol lent, de ilyet is át kell élni, hogy tanulni tudjunk belőle.

Annyi pozitív élmény érte még a fiúkat, hogy a nap folyamán megrendezett csapat szintű büntetőrúgó versenyt megnyertük, 3–4 körön keresztül csak 1–2 kihagyott büntetővel a végső győzelmet kivívtuk. Gratulálok azért a srácoknak, főleg a helyenként mutatott jó játékhoz, remélem, hogy ez legközelebb már nagyobb eredményességgel is fog párosulni, valamint hogy bizonyos szituációkban vagányabban, gyorsabban fogunk viselkedni, döntést hozni.

Hajrá Vasas Kubala!

2016.02.04. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu