VKLA U12 Pasarét: Itt is elstartolt a Kölyökliga

2016.03.12. (Szombat), Kölyökliga (alsóház) 1. forduló, U-12

Helyszín: Gödöllő

Szabályok: 8+1 játékos, 5x2 m kapu, két 16-os között, 2x15 perc játékidő

Eredmények:

Vasas KA „Pasarét” – Gödöllői SK 0-3

Vasas KA „Pasarét” – Gyöngyösi AK 2-0

Vasas KA „Pasarét” – FC Budapest 1-1

 

Keret: Szaknyéri D. - Lux G., Várhidi T., Király S. D., Szegedi R., Farkas Z., Bak R., Gáspár B., Biri M., Schindler B., Janse R., Zsigmond Z., Hold M.

Vezetőedző:

Szombaton (03.12.) elstartolt újra a Kölyökliga. Az első állomás Gödöllőn volt. Szokásosan három mérkőzést játszottunk. Első mérkőzésünket a Gödöllő SK csapatával játszottuk. Sajnos az eredmény nem a pályán mutatott játékot tükrözi. Nagy mezőny munka volt az egész mérkőzés alatt, ami során mi birtokoltuk többet a labdát. A három gól, három nagy hiba végeredménye volt, amikre nem tudtunk válaszolni. Az előre játék nem akart összeállni a mérkőzés alatt, nem tudtunk igazán helyzeteket kialakítani, hiányzott a vállalkozó szellem a játékosokból.  A pihenő alatt arra kértem a srácokat, hogy bátrabban játszanak előrefelé. Ezt be is tartották a játékosok és a második meccsünket a Gyöngyös ellen magabiztosan sikerült megnyerni. Azt a játékot játszottuk, amit gyakorlunk edzéseken. Jó volt visszalátni az edzésen gyakorolt dolgokat. A harmadik mérkőzésen az FC Budapest volt az ellenfél. Ezen az összecsapáson döntetlen született. Nagyon jól futballozott a csapat, sajnos egy kis szépségfolt van: nem sikerült a győzelmet elérni. Sok helyzetet kidolgoztunk és egy kivételével az összes kimaradt. Sajnos az ellenfelünk egy szöglet utáni lecsorgó labdára előbb csapott le… Ennek ellenére a csapatjáték nagyon jól nézett ki.

Az első mérkőzést leszámítva, szépen szerepeltünk az idei első Kölyökligán. Dolgozunk tovább azon, hogy a helyzeteinket jobban kihasználjuk, de ennek ellenére büszke vagyok a csapatra!

Hajrá Vasas Kubala!

2016.03.14. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu