VKLA U12/B, U15/B bajnoki meccsek

U12/B

Vasas Kubala Akadémia – Baráti Bőrlabda 3-1 (1-1)

Budapest, Pasaréti út, 2013.06.01. 9:00 óra

Összeállítás: Winkler D. – Horváth L., Engler B., Engler D., Sagáth Z. – Edőcs D., Dombai B., Garai L. – Szabó B.

Cserék: Merczi Zs., Balla P., Szabadi L., Smolek B., Megyeri T., Szirony K.

Gólszerző: Dombai B. (2), Sagáth Z.

Bencze Zsolt, vezetőedző: Úgy készültünk erre a mérkőzésre, hogyha nyerünk, bajnokok lehetünk. Huszonöt percig azt játszottuk, amit megbeszéltünk. Sokat birtokoltuk a labdát, és szép támadásokat vezettünk, aminek a félidő derekán meg is lett az eredménye. Dombai Bàlint szép egyéni szólója után megszerezte az első gólunkat. Az első félidő utolsó tíz perce sajnos nem a mienk volt. Egy labdakihozatalnál sajnos nem jó döntést hoztunk, amit az ellenfél egyből ki is használt. A félidőben azt kértem, hogy a mélységből jövő szélső védőket játsszuk meg, mert így többször tudunk az ellenfél védelme mögé kerülni. Ahogy elkezdtük a második félidőt, egy szélességi passz után a felfutó Sagáth Zétény higgadtan lőtte be a második gólunkat. A mérkőzés további részében kiegyenlített lett a játék, mert nagyon pontatlanok lettünk. Próbáltam frissíteni, de ma sajnos a cserék nem nagyon tudtak hozzátenni játékunkhoz. Még így is voltak lehetőségeink, de egy kivételével – amit ismét Dombai Bálint rúgott – mind kimaradt. A mérkőzés összképe alapján elégedett vagyok, mert egy játszani próbáló ellenfelet sikerült magabiztos játékkal legyőznünk. Gratulálok a fiúknak a bajnoki címhez!

U15/B

Vasas Kubala Akadémia-FTC ZRT 15:1 (7:0)

Budapest, Pasaréti út, 2013.06.01. 11:00 óra

Összeállítás: Ruzicska – Kuru, Szalai, Varga, Durso – Tóth, Varjú, Benedek – Domokos, Jándék, Rozgonyi

Cserék: Bánáti, Filipovic, Horváth, Peller, Sári, Varró

Gólszerző: Domokos (5), Jándék (4), Szalai (2), Varró (2), Horváth Be, Rozgonyi

Tóth Keve, vezetőedző: Első gondolatként szeretném megköszönni Garai Ádám és Mohamed Zeid egész évben nyújtott teljesítményét, és hogy fiatalabbként felvették a kesztyűt a náluk idősebb játékosok ellen. A mai mérkőzésen azért nélkülöztük őket, hogy a saját korosztályuk mérkőzését segíthessék.

A mai mérkőzésünket nagy harci kedvvel kezdtük, így már a kilencedik percben, 4:0 volt az eredmény a javunkra. Esélyt sem adtunk az ellenfelünknek. A papírforma is mellettünk szólt. Az igazság az, hogy a vendégcsapat két nagyon jó játékosát nélkülöznie kellett, és csak egyetlen csere játékossal érkeztek.

Az első perctől kezdve letámadtunk, és ezt a nagy nyomást szinte azonnal gólokra is váltottuk. Fülledt és forró volt a levegő, meg aztán elég volt 40-50 százalékon pörögnünk ahhoz, hogy ezt a mérkőzést is a zsebünkben tudjuk. Mi egy kicsit visszavetünk a tempóból, de így is sok helyzetet elpuskáztunk. Ellenfelünk a hátrányai ellenére megpróbálta felvenni velünk a kesztyűt (amiért meg kell őket dicsérnem, illetve edzőjüket), de végül 7:0-ával mentünk a pihenőre.

A második félidő:

A tegnapi edzésen megbeszéltük az öltözőben, hogy a félidőben azoknak is adunk játéklehetőséget, akik sérülés, vagy iskolai és egyéb okok miatt kevesebbet játszottak az idei rájátszásban. Így szinte azonnal négy friss játékost is hadba állítottunk a félidő elején, nehezítve ellenfelünk feltámadását. A mérkőzés színvonala nem változott a második félidőben. Továbbra is potyogtak a gólok, míg egyszer csak megrezdült a mi hálónk is az egyik szöglet után. Ezután még négyszer találtunk be a vendégeinknek, lezárva a mérkőzést. Nem volt magas a derbi színvonala, de egy tisztességes és nagyszívű ellenféllel játszottunk.

Minden edző kollegának kívánok – az eredménytől függetlenül – ilyen sportszerű és tisztességes ellenfelet, valamint ilyen jó játékvezetést. Hajrá Csapat!

2013.06.04. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu