VKLA U12F és U12P beszámolók

U12F

Kölyökliga

Vasas, nagy füves pálya,2015.04.23. 09:30

Pályaméret: 80 x 60 m, játékosok: 10+1, játékidő:2x40 perc

A mérkőzés kerete:

Kiss Gellért kapus, BibenBarnabás,Biró Márk, Dékei Márk, Sipos Olivér, Puskás Zsombor, Kovács Mátyás, Czövek Péter, Zsiák Marci, Polgár Gábor, NguyenVietThinh, Nagy Zsombor, Obsuszt András, Péterfi Csongor, Szántó Attila Tas, Kelemen Adrián

Vasas Kubala Akadémia – ASI Dinamo Star 5 – 2

gól: Biben, Sipos, Kovács, Biró, Nagy

Ambruska Péter, vezetőedző: Köszönöm Takács Gabi kollégámnak hogy lehetővé tették, hogy a mérkőzést 10+1-ben, nagypályán nagykapura tudjuk lejátszani. A mérkőzést jól indult számunkra, Biró Márk helyzetbe került, de nem sikerült bebelsőzni a labdát a hálóba. A gyerekek továbbra is támadó szellemben, kreatívan léptek fel, így ez hamar meghozta gyümölcsét. Biben Barna vállalkozó szellemének köszönhetően viszonylag távolról lőtt, amibe a kapus ugyan bele tudott kapni, de ezzel nem tudott hárítani csak beljebb tessékelte a labdát, 1 – 0 ide. Folytattuk tovább a gyors és lendületes támadójátékunkat, Sipos Olivér Barnához hasonlóan messziről próbálkozott, ez is gól, 2 – 0 ide. A második félidőre sem vettünk vissza, hiszen a harmadik percben Dékei Márk szerzett labdát a középpályán, majd egy remekbe szabott mélységi passzal ugratta ki a leshatáron Kovács Matyit, aki nem hibázott, higgadtan gurított a bal alsóba, 3 – 0 ide. Biró Márk sem akart lemaradni a góllövők listájáról, főleg hogy egy sakk-matt helyzete volt már. Először balra cselezett, majd visszavette a baloldalon a jobb lábára a labdát, és a rövid kapufa segítségével lőtte a negyedik gólunkat, 4 – 0 ide. Ezután még Nagy Zsombor helyezte el a bal felsőbe a játékszert, ami lezárta az aznapi gólgyártásunkat, ekkor már 5 – 0 volt az állás. Megjegyezném, hogy Zsombornak kijárt ez a gól, az egész mérkőzésen remekül játszott a center pozícióban, rengeteget mozgott vissza mélységben, osztogatta a labdát a védelem közti résekbe, ezzel kiszolgálva a társait. A mérkőzés utolsó 5 percében kétszer is kiengedtünk, és talán már „bele is ültünk” az 5 – 0ba, így 5 – 2 lett a mérkőzés végeredménye. Örömteli volt ez a nap a számunkra, és az egész mérkőzésen látszott, hogy a remekbe szabott gyors és kreatív támadójátékunk mellett kifejezetten jól zárt a védelmünk, hiszen a védekezési alapelvek mikrociklusnál járunk. Mindenki hozzátette a magáét, igazi csapatmunka volt. Hajrá Vasas Kubala!

 

U12F

Bozsik torna

IV. kerület, Újpest, Bánka Kristóf pálya,fű,2015.04.26. 12:15

Pályaméret: félpálya keresztbe, játékosok: 8+1, játékidő:1x18

Torna kerete:

Balogh Tamás, Kiss Gellért kapusok, BibenBarnabás,Biró Márk, Dékei Márk, Polgár Gábor, Sipos Olivér, Puskás Zsombor, Czövek Péter, NguyenVietThinh, Szogolovszkij Sámuel, Nagy Zsombor, Kovács Mátyás, Szántó Attila Tas, Obsuszt András, Kelemen Adrián

Résztvevő csapatok: Vasas Kubala Akadémia, FTC, UTE, MTK, Budapest Honvéd, ASI DSE

Meccsek

Vasas Kubala Akadémia – MTK 1 – 1 gól: Nagy

Vasas Kubala Akadémia – Honvéd 0 – 0

Vasas Kubala Akadémia – UTE 1 – 1 gól: Kovács

Vasas Kubala Akadémia – FTC 0 – 0

Vasas Kubala Akadémia – ASI DSE 2 – 0 gól: Kovács, Nagy

Ambruska Péter, vezetőedző: Az első meccsen egyből egy MTK elleni rangadóval kezdtünk, ahol mind a két csapat rendkívül motiváltan, győzelemre törve futballozott. Az első gól a miénk volt, Nagy Zsombor gyönyörű gólt lőtt szabadrúgásból, 1 – 0. A gyerekek ezután még egységesebben, elszántabban játszottak, de az MTK tagadhatatlanul nagyon jó erőkből áll, a mérkőzés vége előtt 3 perccel kaptuk az egyenlítést, 1 – 1. A Honvéd ellen pihenés nélkül mentünk, ahol szinte végig mi irányítottuk a meccset, körülbelül 3-szor álltunk a kapuval szemben 7 – 8 méterről, de erőtlen lövéseinket védte a kapusuk. Az UTE ellen nagyon jól kezdtünk, de Kovács Matyi egész közelről hagyta ki a helyzetet, mely után azonban tudott javítani, Biben Barna remek beadása után fejjel szerzett gólt, 1 – 0. Czövek Peti lábában ott volt a második találat, de egész közelről megint nem használtuk ki a meccslabdánkat, ehelyett az UTE kontrájából kaptuk az egyenlítést, 1 – 1. Ezután még volt két – három lehetőségünk, amikor kinyílt hátul az ellenfelünk, de nem sikerült már újabb gólt szereznünk. A Fradi elleni meccsünk nem sikerült jól, igazán helyzetünk sem volt a győztes gólhoz. A Dinamo ellen fáradtabban kezdtünk, de aztán a türelmünk és egy védelmi megingás meghozta a gólunkat, Matyi csapott le egy labdára, amellyel a kapuig meg sem állt, és ezúttal higgadt tudott maradni. 1 – 0. Nem sokkal később Dékei Márk kaparta ki a gesztenyét Nagy Zsombornak, aki a labdakezelés után kapu felé fordult és megszerezte a második gólunkat. 2 – 0. Nem volt vége a meccsnek, Balogh Tomi percei következtek, kétszer is bravúrt mutatott be, hogy előnyünket megtarthassuk. Alapvetően nagyon tetszett amit láttam a gyerekektől, taktikusan, stílusosan játszottak. Elégedett vagyok az MTK, a Honvéd, és a Dinamo elleni meccsekkel, mind színvonalában, mind mentalitásában. Az UTE ellen hiányérzetem van, mert sok lehetőségből sem tudtunk nyerni, valamint a Fradi ellen, mert ott meg életlenek voltunk a támadójátékban. Sok jó teljesítmény volt ma, említhetném akár a védőimet /Szántó Tas, Sipos Oli, Puskás Zsombor, Polgár Gábor/, akár a játékszervezőket /Kovács Matyi, Biró Márk, Biben Barna/, de az oklevelet nálam Nagy Zsombor szabadrúgásának minősége érdemelte ki. Gratulálok a csapatnak, hajrá Vasas Kubala!

U12P

Rendező: UTE

Játékidő: 1x30 perc

Keret: Mártonfi Cs., Mezey M., Varga Zs., Bencsics M., Finkbeiner N., Pap K., Hirose T., Demeter M., Polgárdi M., Székely B., Uracs P., Kovács B., Stankovics H.

Hámori Ferenc, vezetőedző:  A házigazda UTE sajnos nem tudott csapatot kiállítani ezen a játéknapon sem, ezért csak három mérkőzést játszottunk. A játékosokat és kísérőiket nem túl meleg, de futballra kiváló idő fogadta a Bánka Pályán, ahol nagyszerű műfüves talajon játszhattak a csapatok. Az első mérkőzésen idei legjobb teljesítményüket nyújtva játszottunk, bátor labdakihozatalok, nagyszerű támadásvezetések, szép cselek, és gyönyörű befejezések sorát mutattuk be. A csapat minden játékosa kivallóan futballozott. Ez a lendület kitartott a következő meccsen is, ahol az egy évvel idősebb és általában egy fejjel magasabb ellenfél ellen is remekül játszottunk, de itt már a befejezések nem úgy sikerültek, mint az előző találkozón – holott a helyzeteket itt is kidolgoztuk - ezért sajnos vereség lett a vége. A BVSC elleni utolsó mérkőzés 30. másodpercében bekapott gól sajnos erre az összecsapásra rányomta bélyegét, és már nem tudtuk megismételni az előző találkozókon látottakat.

Hiányérzetem ezen a játéknapon csak a helyzetkihasználással kapcsolatban lehet, mert ha jobban összpontosítunk a befejezéseknél, nem csak a játék, hanem az eredmények is sokkal szebbre sikeredtek volna.

Összességében ÓRJÁSI GRATULÁCIÓ! a csapat minden tagjának a hétvégén nyújtott hozzáállásáért és teljesítményért.

Mérkőzéseink:

Vasas Kubala Akadémia – ASE 3:3 Gólszerzők: Székely B.,Varga Zs.,Polgárdi M.,

Vasas Kubala Akadémia – Gloriett SE 0:3

Vasas Kubala Akadémia – BVSC 0:5

Hajrá Vasas Kubala!

2015.04.30. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu