VKLA U15-U12 : felkészülési mérkőzések

 

U15

Vasas Kubala Akadémia – Goldball           1:1 (1:0)

Budapest, Pasarét, 2013.02.06. 16:00 óra

Összeállítás:

I.félidő: Rabatin – Egyed ( Bartha ), Seres, Botos ( Szilágyi ), Fritz ( D’Urso ) – Bakó, Micsinai, Tóth ( Kemerle ) – Gulyás ( Bagi ), Pataki ( Honti ), Farkas ( Komódi ).

Gól: Pataki

Pintér Tamás, vezetőedző:

A heti munkában lépegetünk előre, a csapatjáték kialakításában még vannak nehézségek. Próbálunk stílusosan játszani, de ez nem minden csapat ellen sikerül. Fizikálisan erősebb ellenfelek mellett nehezebben bontakozik ki a játék, és a kezdeményező védekezés sem mindig jár sikerrel. Ezen a találkozón is látszott, hogy a hátsó alakzatunkban még hiányzik az együtt gondolkodás. Támadásban előreléptünk, de ez még csak szellemiségben mutatkozott meg, hatékonyságban nem.

 

U14

Vasas Kubala Akadémia – Esztergom FC  U15              2-3

Pasaréti sportcenrum, műfüves pálya, 2013.02.07. 16:00 óra

Összeállítás:            

 Fodor – Kristály, Seres, Bálint, Csibra – Kiss, Temesvári, Rabatin – Farkas, Szabó, Gál

Csere: második félidő

Fodor – Kristály, Kiss, Bálint, Kovács Marcell – Márton, György, Rabatin – Katona, Gál, Szabó

Gól: Szabó, Katona.

 

Komódi László, vezetőedző:

Első félidei játékunkban az előre való játékot nehezen tudtuk megvalósítani. Kevés volt a tudatos mozgás és a pontos játék a támadó harmadban. Ellenfelünk zártan védekezett és a kontrákból helyzeteket alakitott ki. Gyakorolnunk kell a kontra támadás elleni védekezést, mert a bajnoki mérközéseken is többnyire ezzel fogunk talákozni. Második félidöben a labdabirtoklásunk és a helyzetkihasználásunk is feljavult. Jó volt a játék és szép gólokat szereztünk!      

 

U13

Vasas Kubala Akadémia – Goldball FC          9:3   (1:0, 5:2)

Pasarét, műfüves pálya, 2013.02.06.

Összeállítás:

Molnár – Bodnár, Temesvári, Bencze,  Radnó – Banka, Hámori, Szabó – Kristály,Kacsó,Móró

Csere: Módly,Feka,Fialovszky,Belső M.

Gól:

Feka M 3,Szabó L 3,Bodnár 1,Bencze 1,Fialovszky 1.

Bordán Csaba:

A kulturált játékra törekvő Goldball csapata ellen a számszerű eredmény ellenére tartalmas mérkőzést játszottunk. A három harmadból álló mérkőzés első részében,nem volt meg a kellő agresszivitás sem a támadó,sem a védekező részben. A másik két harmadban sokat javult a labdabirtokló játékunk ,amit a 8 rúgott gólunk  is mutat. Örömteli,hogy a srácok élvezték a játékot ,és a két fiatalabb /2001’ születésű játékos/ Belső Marci és Fialovszky Márk nagyon jól illeszkedtek a csapatjátékba.

HAJRÁ VASAS KUBALA!!!!!

 

U12

Vasas Kubala Akadémia – Esztergom U13       5:5 (0:4)

Pasarét, műfüves pálya, 2013.02.08. 17:30 óra

Összeállítás:

Bánfalvi D. – Kovács D., Kalmár O., Dankó M., Puskás Zs. – Fialovszky M., Kovács O., Hegyes Z.,– Németh R., Tóth M., Belső M.

Csere:

Váradi M. – Kovács D. helyett, Halmai Á. – Kovács O. helyett, Baráth G.– Tóth M. helyett, Németh A. –  Kalmár O. helyett, Nagy Zs. – Németh R. helyett a szünetben.

Gól: Belső M.(2), Fialovszky M., Hegyes Z., Halmai Á.

 

Harmati Tamás, vezetőedző:

Nemcsak az eredmény, hanem a játék képe is két teljesen különböző félidőt mutatott. Az első játékrészben a fizikálisan jóval erősebb Esztergom elsősorban a hibáinkból tudott eredményes lenni többször is. Nem voltunk elég határozottak, lassan gondolkodtunk és lassan reagáltunk a különböző játékhelyzetekre. A második félidőre a 4 gólos hátrány ellenére is türelmesek és higgadtak voltunk, csak a saját ritmusunkban próbáltunk játszani, nem sietettük feleslegesen a játékot. Jól segítettük egymást védekezésben és támadásban is, és az ötletesség sem hiányzott. Különösen a második játékrészben nagyon jó egyéni teljesítményeket is láthattunk a pályán, amiért külön jár a gratuláció. Nagyon tanulságos mérkőzés volt. Gratulálok mindkét csapatnak!

Hajrá Vasas Kubala!

2013.02.09. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu