U14 U14 - Ménesi Edvárd: A következő összecsapásunk a Ferencváros együttesével lesz

Hámori Ferenc vezetőedző U14-es korosztálya hétvégén Újpestre látogatott. Az UTE Megyeri úti bázisán labdarúgóink korán megszerezték a vezetést, ám a győzelem ezúttal elmaradt. Hasonló derbire készülnek a játékosok a héten is, szombaton az FTC együttesét fogadjuk hazai pályán. A lilák elleni összecsapást fiatal hálóőrünk, Ménesi Edvárd foglalta össze.

-A mérkőzés elején mi domináltunk, aminek meg is lett a gyümölcse, hiszen a harmadik percben már gólt tudtunk szerezni egy beadásból. Ezután is mi uraltuk a játékot, ám egy oldalszabadrúgást követően gólt szerzett az ellenfél, ami után visszaesett a játékunk és kapkodni kezdtünk. A félidő további részében kiegyenlített volt a játék, így 1-1-es állással zártuk az első félidőt. Hasonló lendülettel vágtunk neki a második játékrésznek is, azonban egy indítást követően újabb gólt kaptunk. Az utolsó húsz percben újra átvettük az irányítást, volt pár helyzetünk is, melyekből sajnos nem született gól, így a találkozó 2-1-es vereséggel zárult. A következő összecsapásunk a Ferencváros együttesével lesz, akiket már jól ismerünk a Bozsik-programról és a tornákról. Egyáltalán nem megoldhatatlan feladat, hogy győzelmet arassunk felettük, hiszen már többször is felül tudtunk kerekedni rajtuk.

Az FTC csapata az idei bajnokságban - győzelem nélkül - a tabella utolsó helyén tanyázik. Az első három fordulóban olyan ellenfelek győzték le a zöld-fehéreket, mint a Bp. Honvéd FC, a DVSC vagy a Puskás Akadémia. 

2017.09.14. 12:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu