VKLA U14, U15: győzelmek a Tabán ellen

U14

2013.08.24., szombat, 15:00

Vasas Kubala Akadémia – Tabán 2–0 (0–0)

Vasas: Molnár L. – Szabó B., Temesvári A., Váradi M., Bodnár M. – Módly M., Dankó M., Hámori Á. – Szirmai B., Kovácsréti M., Fialovszky M.

Csere: Bánfalvi D. – Molnár L. helyett, Radnó G.– Bodnár M. helyett, Czibulya R. – Váradi M. helyett, Banka G. – Hámori Á. helyett, Csalár Á. – Módly M. helyett, Feka M. – Dankó M. helyett a szünetben, Borgulya G. – Fialovszky M. helyett a 46. percben

Gól: Feka M. (46.), Kovácsréti M. (49.)

Harmati Tamás, vezetőedző: Nagyon vártuk a gyerekekkel együtt a hétvégi bajnoki mérkőzést, ahol azt reméltük, hogy Vasas-gólokkal kiegészítve sikerül az előző heti jó játékot átmentenünk a Fáy utcába. A kezdő sípszóig minden jól is alakult, de ami azután következett, az már nem. Az első félidőben nem tudtuk megfelelően birtokolni a labdát, nem találtuk a játék ritmusát és emellé sok nagy egyéni hiba is borzolta a kedélyeket. Ezek ellenére is sikerült nagy helyzeteket kialakítani, de ezekben a szituációkban nem jó döntéseket hoztunk, így nemcsak hogy nem szereztünk előnyt, de ellenfelünk még fel is bátorodott, és egyre veszélyesebben kezdett futballozni. A félidő végére örülhettünk, hogy megúsztuk kapott gól nélkül. A második félidőre egy kicsit összekapták magukat a srácok és 10 perc elteltével már kétgólos előnyre tettünk szert. Egy szép támadás végén Radnó Geri centerezett, amire Feka Márk érkezett nagyon jó tempóban és fejelt a kapuba (1-0). Az önbizalmunknak láthatóan jót tett a gól és ezt kihasználva 3 perc múlva ismét gólnak örülhettünk, Szirmai Bence a baloldalról indulva, szép labdával ugratta ki Feka Márkot, aki jó cselek után egy gólpasszt is kiosztott Kovácsréti Márknak (2-0). A későbbiekben, bár voltak lehetőségek mindkét oldalon több gól nem esett, így idei első győzelmünknek örülhettünk, amit leginkább a jó egyéni megoldásoknak köszönhetünk. Remélhetőleg ezután már jóval felszabadultabban fognak játszani a fiúk, a saját stílusunknak megfelelően, és akkor biztos vagyok benne, hogy jó meccseket fogunk játszani a későbbiekben. Gratulálok mindkét csapatnak!

Hajrá VASAS KUBALA AKADÉMIA!

U15

Vasas Kubala Akadémia – Tabáni Spartakusz 6–0 (1–0)

Budapest, Illovszky Rudolf Stadion, műfüves pálya, 2013.08.24., 13:00 óra

Összeállítás: Fodor – Papp, Kiss, Csibra, Bencze – Kovács, Szabó, Szegedi – Farkas, Bagosi, Rákos

Csere: Krizsán, Márton, Gál, Garai, Bálint

Gól: Krizsán (2), Szabó (2), Rákos.

Komódi László, vezetőedző: Hazai pályán az első tétmérkőzésünk eredményét, ha nézi valaki, úgy gondolja, hogy egy sima győzelem volt erőlködések nélkül! De ez nem így történt. Nagyon is megszenvedtünk ezért a három pontért! Főleg a támadó harmadban akadtak a gondok a pontatlan és koncentrálatlan végjáték miatt. A kimaradt helyzetek az első félidőben gondot is okozhattak volna, ha az ellenfelünk kihasználja a hibáinkból adódó helyzeteit. A második félidőre becserélt játékosok jobban őszpontosítottak és többször is feltörték a tabáni játékosok zárt védekezését. Gratulálok a gólokhoz és a győzelemhez!

Hajrá Vasas Kubala!

2013.08.26. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 Budapest, Fáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu