VKLA U14: Gyurkó Máté értékelte a Puskás elleni meccset

A Békéscsaba elleni gólzáporos győzelem után nem volt sok idő ünnepelni, hiszen elég nehéz ellenfél következett.
 
-A heti munkánkat teljesen a Puskás Akadémia elleni támadásokra építettük. Tudtuk, hogy mire számíthatunk és a felállásunkon is változtattunk, 2 védekező középpályással játszottunk. Az edzőnk arra kért minket, hogy agresszívan és keményen játsszunk, ne féltsük magunkat.
 
A mérkőzés így is kezdődött, hamar megszerezhettétek volna a vezetést, de a kihagyott helyzetek mindig megbosszulják magukat.
 
-Ezen a mérkőzésen nagyrészt az agresszivitás döntött. Kemények, agresszívak voltunk, de még ennél is többet kellet volna párharcolnunk, ezen javítani fogunk. Agresszív ellenfélre számítottunk gyors játékosokkal és ennek megfelelően a meccs irama nagy és kemény volt. Előre játszottunk, az első félidő első felében nyomás alatt tudtuk tartani az ellenfelet, de utána ebből kitörtek. Ezen legközelebb javítunk, hogy végig mi diktáljuk majd az iramot.
 
Nagyot küzdöttetek egy kemény ellenféllel szemben, a hozzáállással ezen a napon nem volt probléma.
 
-Egy jó meccset játszottunk, még, ha ezt a végeredmény nem is tükrözi. A következő héten a Ferencváros lesz az ellenfelünk, ami egy újabb erőpróba elé állít minket.
 

2016.03.08. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu