U14 U14: Hétvégén irány Győr!

Kedden a tabella második helyén álló MTK együttesét fogadta Pál Zoltán vezetőedző U14-es csapata. Kovács Mátyásék nagyon kemény és pörgős meccset vártak, hiszen elmondása mindig ez jellemzi a két csapat egymás elleni találkozóit.
-Sajnos az őszi meccsen mi maradtunk alul, de ezen mindenki megpróbált javítani. Már az öltözőben és a bemelegítés közben is érezhető volt, hogy mindenki az összecsapásra koncentrál és megpróbálja a legjobbat nyújtani. A találkozó elején rögtön lezártuk és szűkítettük a területet, a tizedik perc környéken pedig az ellenfél térfelén egy labdaszerzésből megszereztük a vezetést.Továbbra is összeszedetten játszottunk, így tovább tudtuk növelni az előnyünket, majd első félidő végén egy szép támadásból belőttük a harmadik gólunkat is. Az öltözőben az edzőnk kifejezetten felhívta a figyelmünket arra, hogy ne üljünk bele a meccsbe, de sajnos ez nem sikerült. A második félidő elején az MTK-nak volt egy nagy helyzete, ami szerencsére kimaradt, ennek köszönhetően mi is felébredtünk, sőt egy szöglethez és egy gólhoz is jutottunk, amivel már 4-0-ra vezettünk. A továbbiakban is voltak helyzeteink, de ezekből nem sikerült gólt szereznünk, így jó játékkal 4-0-ra nyertünk.

Hétvégén Győr csapatához látogatnak a fiatalok, s nem számítanak könnyű mérkőzésre..
-Az őszi fordulóban ellenfelünk megmutatta, hogy 4-0-ról is majdnem majdnem megfordította a meccset. Viszont, ha úgy játszunk, mint az MTK ellen a héten, akkor nem kérdés, hogy elhozzuk a három pontot!

2017.05.26. 11:25

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu