VKLA U14: Kelemen Ábris hétvégi beharangozója

Hétvégén újabb 3 pontot szereztetek, ráadásul idegenben tudtatok nyerni a Videoton csapata ellen.

-A múlt héten egy nehéz meccsen, nagy küzdelemben nyertünk a Videoton ellen. Az ellenfél keményen játszott, de agresszivitásban is felvettük velük a versenyt, ezért sikerült győznünk. Ismét megtapasztalhattuk, hogy ebben a bajnokságban nincs könnyű ellenfél, még az utolsó helyezett sem az.

A következő fordulóban szintén utaztok, hétvégén a tabella bronzérmese ellen léptek pályára. 

-Szombaton Győrben játszunk, ahol a harmadik helyezett ETO FC lesz az ellenfelünk. Gyuri bácsi elmondta, hogy az eddigiektől kicsit eltérő „hadrendben” állunk majd fel, és a héten ezt fogjuk gyakorolni.

Októberben 2:3 arányú vereséget szenvedtetek, az azóta eltelt hónapokban azonban volt idő felkészülni a győriek ellen a visszavágásra. Mit gondolsz, mi az, amit másképpen kell csinálnotok annak érdekében, hogy most tiétek legyen a 3 pont?

-Ősszel sajnos hazai pályán 3:2-re kikaptunk az ETO-tól, és most szeretnénk visszavágni. Azon a meccsen több nagy helyzetet is kihagytunk, de most reméljük, jobban sikerül koncentrálnunk a kapu előtt. Tudjuk, hogy az ETO jó csapat, de ha sok passzal játszunk, és sokat birtokoljuk a labdát, van esélyünk a győzelemre!

2016.04.14. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu