U14 U14 Lux Gábor: Összességében nagyon jó hetet töltöttünk Algyőn

Akadémistáink közül négy korosztály vett részt idén az algyői edzőtáborban. A legfiatalabb játékosokban mély nyomot hagyott az egy hetes időszak, hiszen egyöntetűen úgy érzik, a bajnokság kezdete előtt előnyükre vált az edzőtáborban közösen eltöltött néhány nap.

-Az idei nyáron léptünk be az akadémiai képzésbe, így ez az egy hét tábor Algyőn sokat tett hozzá a csapat összhangjához. A programnak köszönhetően minden csapattárssal szorosabb kapcsolat alakult ki - fogalmazta meg első benyomásait a tábor után Lux Gábor, az U14-es korosztály fiatal játékosa.

Természetesen akadémistánk szakmai vonatkozásban is hasznosnak találta az egy hetet, számára az erőnléti tréningeknek volt jelentős szerepük.

-Nem csupán emberileg, hanem szakmailag is sokat fejlődtünk, nekem kifejezetten a keményebb erőnléti edzések tetszettek, ahol az állóképességem sokat javult. Az egész csapat nevében mondhatom, hogy összességében nagyon jó hetet töltöttünk Algyőn: sokat tanultunk, fejlődtünk és jobban megismerhettük az új edzőinket.

2017.08.04. 14:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu