VKLA U14: Sárközy Gergő beharangozója

Hétvégén egy olyan csapat ellen játszottatok és győztetek, akik ellen elvárás volt a 3 pont, de éppen ezért nehéznek is ígérkezett a találkozó.

-A Főnix elleni mérkőzés számunkra jól indult, de a biztos vezetés tudatában kiengedtünk és a későbbiek folyamán nehezen találtunk vissza a meccs ritmusához. Pontatlanságaink megbosszulták magukat és szépített az ellenfél. Az edzőnk a meccs szünetében felhívta a figyelmünket a meccs fontosságára és a lendületesebb játékra. A második félidőben megmutatkozott a csapat tartása és küzdeni akarása, így ezt a meccset nem a játéktudásunkkal nyertük meg, hanem a küzdőszellemünkkel.

A hétvégi ünnepre és a tavaszi szünetre való tekintettel hétközi mérkőzést játszotok.

-A csütörtöki napon Pécsre látogatunk. Ősszel itthon léptünk ellenük pályára és egy jó meccs keretei között itthon tartottuk a három pontot. A mostani mérkőzésen a hibáinkból tanulva fegyelmezettebb és lendületesebb játékkal kell a pályára lépnünk.

A felkészülés most rövidebb, mi volt középpontban?

-Az edzéseken nagy súlyt helyezünk a helyzetkihasználások fontosságára. A Pécs elleni meccsen az fog dönteni, hogy milyen százalékban tudjuk kihasználni a helyzeteinket és milyen agresszivitással kezdjük a meccset.

2016.03.23. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu