VKLA U14: Széchenyi Zsombor értékelése és beharangozója

Akárcsak a múlt héten, ezen a héten is két edzőmérkőzés várt rátok a felkészülés mostani időszakában. Dorogra utaztatok és egy évvel idősebb korosztály ellen léptetek pályára.
-Szerdán a Dorogi FC U15-ös csapatával játszottunk. Az ellenfelünk védekező játékot játszott, nem támadtak le minket, ezért feljebb tudtuk tolni a védekezést!

Érezhető volt a korkülönbség akár fizikálisan, akár a játék képét tekintve?
-A fizikális különbséget kreatív, gyors  játékkal tudtuk oldani. A támadóink jól helyezkedtek üres területbe, amit a középpályán ki is használtunk jó indításokkal.

A heti munka az edzések alkalmával úgy tűnik beérik és meghozza a gyümölcsét a mérkőzéseken is.
-Amit ezen a héten gyakoroltunk, vagyis a labdavesztés utáni gyors visszatámadást, azt nagyon jól megvalósítottuk, ez pedig nagyon sok labdaszerzést eredményezett. Egyre többet játszunk előre, így ez ezen a mérkőzésen is látható volt.

A saját magaddal szemben támasztott elvárásokat is sikerült teljesítened?
-Szerintem a mérkőzésen jól teljesítettem, gyorsan, sok passzal próbáltam játszani és a csapat teljesítménye is nagyon jó volt a dorogiak ellen.

Pihenésre nincs idő, hiszen hétvégén Szlovákiában lesztek.
-Pénteken a szlovák Spartak Trnava otthonába utazunk, ahol az ottani U14-es csapattal játszunk. Addig továbbra is 100%-os erőbedobással készülünk, ahogy eddig is tettük!

2016.02.12. 00:00

Vissza

Tabella

VASAS KUBALA AKADÉMIA TV

Női toborzó
Infók
Új stadion

Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.)

H-1139 BudapestFáy utca 58.

Telefon: +3620/378-48-80

E-mail: info@vkla.hu